Φορεματάκια για επίσημες εκδηλώσεις!

Είναι η εποχή που οι προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσεις και εν γένει για επίσημες εκδηλώσεις πέφτουν βροχή. Έτσι, δεν θα χρειαστούμε μόνο ρούχα για εμάς αλλά και για τα παιδάκια μας, ώστε και εκείνα να είναι όμορφα και καλοντυμένα.

Εξάλλου, όσες έχουμε κόρες ξέρουμε πόσο μα πόσο αγαπάνε τα φορέματα και πόση χαρά νιώθουν κάθε φορά που τα φοράνε.

Τα φορέματα για επίσημες εκδηλώσεις σαφέστατα διαφέρουν από τα πιο καθημερινά.

Τα νέα φορέματα είναι κομψά και όχι παραφορτωμένα με τούλια, είναι πιο minimal αλλά

αισθητικά άριστα και πολύ πιο όμορφα.

Με λεπτές δαντέλες ή γκιμπούρ ή υπέροχα prints τα νέα φορέματα για κοριτσάκια είναι ανάλαφρα, χαριτωμένα, παιχνιδιάρικα, ό, τι χρειάζεται δηλαδή ένα παιδάκι για να δείχνει όμορφο χωρίς υπερβολές.

Τα χρώματα είναι φωτεινά και προσφέρουν το πιο μεγάλο χαμόγελο στα κοριτσάκια μας ενώ τα υφάσματα σαφέστατα πιο ανάλαφρα.

Μπορούμε να φτιάξουμε μια παραμυθένια εμφάνιση στο παιδί μας επιλέγοντας άνετα και όμορφα κομμάτια, γι' αυτό κάναμε για εσάς έρευνα αγοράς και διαλέξαμε τα πιο όμορφα και συνάμα χωρίς καμία τάση υπερβολής φορεματάκια που κυκλοφορούν.

Αξίζει να επιλέξετε αυτό που θα κάνει κλικ στο γούστο σας και στην αισθητική σας.

ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΓΚΙΠΟΥΡ ΔΑΝΤΕΛΑ ΑΜΑΝΙΚΟ (46,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΑΠΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΗ ΠΟΠΛΙΝΑ ΜΕ ΚΟΥΦΟΠΙΕΤΑ (23,95 €) [Περισσότερα]YELLOWSUB ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ (42,90 €) [Περισσότερα]ΡΙΓΕ ΦΟΡΕΜΑ (54,00 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΡΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙ (22,50 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ENERGIERS ΕΜΠΡΙΜΕ (15,92 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΠΛΕ (28,90 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ (72,00 €) [Περισσότερα]PALAVA ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΟΡΕΜΑ (77,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα