Το φόρεμα του καλοκαιριού είναι αυτό ακριβώς!

15:06 8/6/2018 - Πηγή: Ntynomai

Φέτος το καλοκαίρι υπάρχει ένα φόρεμα που πραγματικά γίνεται ανάρπαστο από παντού!

Ένα φόρεμα που μας ταξιδεύει πίσω σε μία άλλη εποχή, μας κάνει λίγο Σοφία Λόρεν, δίνει στυλ και καλοκαιρινή αύρα στο ντύσιμό μας.

Και δεν είναι άλλο από το ρετρό -με την καλή πάντα έννοια- φόρεμα με κουμπιά, που ανοίγει σε γραμμή άλφα και μπορείτε να το επιλέξετε σε πολλά χρώματα, μήκη και σχέδια.

Γιατί όμως είναι ένα φόρεμα που αξίζει να επενδύσετε;

Αρχικά
γιατί είναι άκρως καλοκαιρινό, μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, είτε μα φλατ σανδάλια το πρωί είτε με πέδιλα το βράδυ.Επίσης κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους και δένει μοναδικά τόσο με τις ψάθινες τσάντες που βρίσκονται στο ζενίθ, όσο και με τα περισσότερα στυλ.Τα λευκά πηγαίνουν σε πιο ηλιοκαμένες επιδερμίδες, το κόκκινο είναι εκτυφλωτικό, ενώ το λαδί κάνει λίγο πιο safari.Επίσης και με ρίγες είναι εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό, ενώ με άλλα prints δείχνει πιο διαφορετικό και εντυπωσιακό.

Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και σας βρήκαμε όλα όσα κυκλοφορούν αυτή την περίοδο, εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε αυτό που νιώθετε πως ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.

Λευκό φόρεμα με αναναδες με κουμπια στο μπροστινό μέρος και τσέπες στο πλάι (46,50 €) [Περισσότερα]Φόρεμα έξωμο με βολάν (42,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα midi (22,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ριγέ σεμιζιέ με τιράντες και ξύλινα κουμπιά (39,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα λευκο κοντό με τιράντα κουμπιά και φιόγκο στο στήθος (29,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα midi, αμάνικο, από καπαρντινέ βαμβακερό ύφασμα (47,40 €) [Περισσότερα]Φόρεμα midi ριγέ (25,50 €) [Περισσότερα]Λινό μίντι φόρεμα με τύπου ξύλινα κουμπιά (36,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα