3+1 τρόποι για να μυηθείς στο Athleisure

Αθλητικό, γυμναστηριακό ή όπως αλλιώς θέλεις να το ονομάσεις, το Athleisure είναι και επισήμως το πιο πολυφορεμένο στυλ αυτή τη χρονιά. Αποτελεί μια τάση που εντοπίζεται τόσο στους δρόμους της πόλης, αφού πλέον η άνεση με την κομψότητα πάνε μαζί, όσο και στις πασαρέλες των Fashion Weeks παγκοσμίως.

TOMMY HILFIGER SS2018ASTRID ANDERSEN SS2018

Σαν έννοια, το “Athleisure” περιλαμβάνει την αγορά ρούχων που

προορίζονται για αθλητική χρήση (π.χ. ελαστικά, άνετα, αντι-εφιδρωτικά), χωρίς την πρόθεση να τα χρησιμοποιήσεις απαραίτητα για γυμναστική.

Με συγκεκριμένες επιλογές-κλειδιά που ανακαλύψαμε στο Sportlook.gr, μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις κι εσύ το ιδιαίτερο αυτό στυλ και να κάνεις τις εμφανίσεις σου πιο άνετες από ποτέ!

Το Sportlook, ο αγαπημένος χώρος για αθλητικά για γυναίκες και άνδρες, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά είδη που μπορούν να απογειώσουν το Athleisure look σου στη στιγμή!

Κόλαν

Δεν γίνεται να μην έχεις προσέξει πόσο διαδεδομένα έχουν γίνει τα κολάν στην καθημερινότητα. Αποτελούν την τέλεια βάση για ένα χαλαρό πρωινό outfit, το οποίο χρησιμοποιείται εντός και εκτός γυμναστηρίου. Με ένα φαρδύ t-shirt (για άνδρες και γυναίκες) ή ένα crop top (για γυναίκες) και τα αγαπημένα σου αθλητικά, θα γίνει -εάν δεν είναι ήδη- το νέο go-to σου!

Για εκείνη:

WANDERLUST YOGA TIGHTS (74,95 €) [Περισσότερα]ALPHASKIN TECH TIGHTS (69,95 €) [Περισσότερα]3-STRIPES LEGGINGS ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΟΛΑΝ (34,95 €) [Περισσότερα]

Για εκείνον:

ADIDAS ASK TEC TIG LT (69,95 €) [Περισσότερα]SUPERNOVA TKO GRAPHIC TIGHTS ΚΟΛΑΝ RUNNING (69,95 €) [Περισσότερα]ALPHASKIN TECH SHORT TIGHTS ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΑΝ (49,95 €) [Περισσότερα]

Τ-shirts VS Tops

Είναι επιλογή passpartout, καθώς μπορείς να τα συνδυάσεις με οτιδήποτε! Ένα χαλαρό και, κατά προτίμηση, αντι-εφιδρωτικό T-shirt ή (crop) Top θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος για φέτος το καλοκαίρι, ειδικά αν είσαι από εκείνους που μετακινούνται συχνά. Περαιτέρω, είναι πολυχρηστικό, αφού σε συνοδεύει από το πρωί έως το βράδυ, γι’ αυτό φρόντισε οι επιλογές σου να είναι προσεγμένες.

Για εκείνη:

adidas FARM TEE (44,95 €) [Περισσότερα]adidas BIG TREFOIL TEE (39,95 €) [Περισσότερα]adidas WL P YOGA SUP (39,95 €) [Περισσότερα]

Για εκείνον:

adidas ESS LINEAR TEE (24,95 €) [Περισσότερα]adidas ESS BASE TEE (19,95 €) [Περισσότερα]adidas ESS BIGLOGO TEE (24,95 €) [Περισσότερα]

Τσάντα

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο να πάρεις την “αθλητική” σου τσάντα και εκτός γυμναστηρίου αλλά, πλέον, τα σχέδια και τα χρώματα που κυκλοφορούν σε αυτές τις τσάντες μας κάνουν να μη θέλουμε να τις αποχωριστούμε.

Σε αυτό συμβάλλει και το γεγονός ότι είναι ευρύχωρες και επενδυμένες με μαξιλαράκια στα σημεία που πρέπει, έτσι ώστε να κρατούν ξεκούραστη τη μέση αλλά και τον αυχένα μας.

adidas FAV TOTE BAG (89,95 €) [Περισσότερα]adidas SC BP2 (64,95 €) [Περισσότερα]adidas GOOD TBS (37,95 €) [Περισσότερα]adidas BP MINI (49,95 €) [Περισσότερα]

Παπούτσια

Κι επειδή κανένα outfit δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα παπούτσια, εκεί πλέον στρέφεται το ενδιαφέρον μας για να νιώθουμε άνετοι όλη μέρα παρά τις διαδρομές.

Αυτό, άλλωστε, επιλέγουν πλέον και οι σταρ του Hollywood, αφού ολοένα και περισσότεροι εμπιστεύονται τα αθλητικά τους για τις καθημερινές τους εμφανίσεις, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις των εταιριών που τους χορηγεί.

Επίλεξε ένα ελαφρύ και ανατομικό παπούτσι, σε χρώμα που πιστεύεις ότι θα ταιριάζει με την γκαρνταρόμπα σου και μην ξεχνάς να το διατηρείς καθαρό για να φαίνεται σαν καινούριο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Για εκείνη:

NMD_R2 SHOES (139,95 €) [Περισσότερα]NIKE-2 S17/833418100 AIR MAX 90 MESH (111,92 €) [Περισσότερα]NIKE-3 W1718/634835 AIR HUARACHE RUN (98,40 €) [Περισσότερα]

Για εκείνον:

ADIDAS W1718/BY9409 NMD_R2 PK 10 (179,95 €) [Περισσότερα]ADIDAS W17/S76364 ZX FLUX ADV X (149,95 €) [Περισσότερα]NMD_R2 SHOES PREMIUM (139,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
3+1,Athleisure