Πώς θα βάλεις περισσότερο χρώμα στο outfit σου!

11:53 8/6/2018 - Πηγή: Ntynomai

Σε συνέχεια του αφιερώματος που είχαμε κάνει εδώ στο Ntynomai.gr φέτος τον χειμώνα για το color blocking με τα χειμωνιάτικά σου ρούχα, έρχομαι να σου αποκαλύψω 4 πολύ εύκολους και ανέξοδους τρόπους να βάλεις περισσότερο χρώμα στα σύνολά σου και αυτό το καλοκαίρι.

Είναι αλήθεια ότι, πολύ συχνά, ξυπνάμε και έτσι όπως βρίσκουμε γρήγορα τι θα βάλουμε συνειδητοποιούμε ότι κυμαινόμαστε ανάμεσα

σε 2-3 χρώματα, συνήθως τα πολύ βασικά.

Προσωπικά και εγώ έχω δύο εαυτούς όταν πρόκειται για ρούχα, είτε total neutrals είτε πολύχρωμο εμπριμέ. Αν είσαι και εσύ σαν κι εμένα, σου συγκέντρωσα εδώ τα tips που με βοήθησαν να βάλω χρώμα στη ζωή μου και να υιοθετήσω τις χρωματιστές αυτές πινελιές σε κάθε περίσταση.

Βάλε χρώμα στη ζώνη σου

Τι πιο εύκολο από το να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα ή τζιν με μια πολύχρωμη ζώνη που σίγουρα έχεις ήδη στην ντουλάπα σου! Ο πιο σικάτος τρόπος να αναδείξεις τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Βάλε χρώμα στα παπούτσια σου

Τα παπούτσια προσφέρουν άλλον ένα εύκολο τρόπο να βάλεις χρώμα στο outfit σου. Συνήθως, έχουμε την τάση να παραμένουμε σε ουδέτερες αποχρώσεις κατά την αγορά τους. Παρόλα αυτά, ένα φωτεινό χρώμα μπορεί εύκολα να φορεθεί με ένα ουδέτερο σύνολο κκ έτσι να αποτελέσει το κέντρο της προσοχής.

Βάλε χρώμα στην τσάντα σου

Όπως τείνουμε να αγοράζουμε παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις, έτσι ακριβώς κάνουμε όταν πρόκειται για την αγορά μιας τσάντας. Θα συμφωνήσεις, όμως, ότι δεν υπάρχει ωραιότερος συνδυασμός από αυτόν που το χρώμα των παπουτσιών είναι ακριβώς το ίδιο με το χρώμα της τσάντας (και, κατ’ επέκταση του κραγιόν). Πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει μια τέτοια επιλογή με τα τρία παραπάνω συστατικά στο χρώμα που την χαρακτηρίζει περισσότερο.

Βάλε χρώμα στα ρούχα σου

Αυτός είναι ένας διαφορετικός τρόπος να προσθέσεις χρώμα στο σύνολό σου, χωρίς τη χρήση αξεσουάρ. Είτε θα λέγεται φόρεμα, είτε παντελόνι, είτε t-shirt, θα είναι αυτό το statement κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα ανανεώσει και το πιο “βαρετό” σου outfit. Το ίδιο επιλέγουν, άλλωστε, και οι stars!

Keywords
Τυχαία Θέματα