Τι πρέπει να υπάρχει στην βαλίτσα κάθε ζευγαριού φέτος το Καλοκαίρι

Οι ζέστες έσφιξαν για τα καλά και η ώρα των διακοπών πλησιάζει. Καιρός λοιπόν να ξεκινήσεις να φτιάχνεις τη λίστα για το τι θα βάλεις στη βαλίτσα σας.

Στις διακοπές δεν χρειάζονται πολλά. Δροσερά και άνετα ρούχα, εντυπωσιακά μαγιό και την καλύτερά σας διάθεση. Κάπως έτσι, κλικάροντας στη Funky Buddha βρήκα τα ιδανικά κομμάτια για εκείνον και εκείνη.

Για εκείνη:

Μαγιό: Το μαγιό για τη γυναίκα είναι μεγάλη υπόθεση. Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά πίσω από

κάθε θηλυκή παρουσία στην παραλία κρύβεται μια ολόκληρη θεωρία. Το μαγιό πρέπει να είναι πολύ μοντέρνο, κομψό, άνετο, να τονίζει όσα πρέπει να τονίσει και πάνω απ’ όλα να αισθάνεται άνετα με τον εαυτό της η γυναίκα που το φοράει.

Από τις πιο hot τάσεις φέτος είναι τα ολόσωμα, τα ψηλόμεσα και τα βολάν. Για να μην ψάχνεις πολύ τα καλύτερα είναι εδώ:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΜΠΙΚΙΝΙ TOP (15,95 €) [Περισσότερα]ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΜΕ V (25,95 €) [Περισσότερα]ΜΑΓΙΟ ΟΛΟΣΩΜΟ TROPICAL (29,95 €) [Περισσότερα]ΟΛΟΣΩΜΟ ΜΑΓΙΟ ΜΕ ΒΟΛΑΝ (29,95 €) [Περισσότερα]TOP ΜΠΙΚΙΝΙ ΜΕ ΒΟΛΑΝ (22,95 €) [Περισσότερα]ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΜΠΙΚΙΝΙ ΣΛΙΠ (15,95 €) [Περισσότερα]

Must-Have: Το ντύσιμο των διακοπών πρέπει να είναι απλό, δροσερό και άνετο. Ευκολοφόρετα ρούχα που συνδυάζονται εύκολα με ό,τι υπάρχει στη βαλίτσα.

JEAN ΣΟΡΤΣ ΨΗΛΟΜΕΣΟ (35,95 €) [Περισσότερα]JEAN ΣΟΡΤΣ ΨΗΛΟΜΕΣΟ (29,95 €) [Περισσότερα]MINI ΦΟΡΕΜΑ (49,95 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ALL OVER PRINT (59,95 €) [Περισσότερα]ΣΟΡΤΣ JEAN (45,95 €) [Περισσότερα]ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ PRINT (39,95 €) [Περισσότερα]

Για εκείνον:

Μαγιό: Το ανδρικό μαγιό είναι λίγο πιο απλή υπόθεση. Επιλέγει σχέδια που του ταιριάζουν, ενώ μερικές φορές μπορείς να καταλάβεις αρκετά για τον χαρακτήρα του.

Κατά τη γνώμη μου το ιδανικό μέγεθος πρέπει να είναι μέχρι το γόνατο ή και λίγο πιο πάνω. Μονόχρωμο ή με prints η κρίση είναι δική σας, αγόρια. Με τα παρακάτω σχέδια η επιλογή είναι πιο ασφαλής.

ΜΑΓΙΟ BASIC (29,95 €) [Περισσότερα]ΜΑΓΙΟ BASIC (29,95 €) [Περισσότερα]ΜΑΓΙΟ ALL OVER PRINT (35,95 €) [Περισσότερα]

Must-Have: Τα ρούχα των αγοριών είναι επίσης απλά και άνετα. Μια βερμούδα με μια μπλούζα δηλαδή και είναι κομπλέ!

Στο Funky Buddha ξεχώρισα Τ-shirts και αμάνικα με prints ή χωρίς και βερμούδες σε υπέροχα σχέδια για να ξεχωρίσεις...

ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ (15,95 €) [Περισσότερα]ΑΜΑΝΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΜΕ ΤΥΠΩΜΑ (15,95 €) [Περισσότερα]CAMO ΒΕΡΜΟΥΔΑ (49,95 €) [Περισσότερα]FLORAL ΒΕΡΜΟΥΔΑ CARGO (49,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα