Έξυπνα tips για να συνδυάσεις τα chinos

Πρόκειται για το "must have" κομμάτι της άνοιξης και του καλοκαιριού. Ένα παντελόνι που θα αντικαταστήσει το τζιν σου και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο τόσο στις casual εμφανίσεις σου, όσο και στη δουλειά. Το μαλακό ύφασμα θα σε κάνει να νιώσεις άνετα σε σχέση με τα σκληρά jeans και θα σου δώσει ένα κλασσικό και μοντέρνο στυλ ταυτόχρονα.

Για κομψό & casual look στο γραφείο συνδύασε το chinos παντελόνι σου με μία Polo

μπλούζα ή καρό πουκάμισο. Αν θες το ντύσιμο σου να φαίνεται πιο official προτίμησε να μην αφήσεις απέξω το πουκάμισο σου, και φρόντισε να φορέσεις μία δερμάτινη ζώνη γιατί τα αξεσουάρ ολοκληρώνουν το ντύσιμο σου.

Για μία χαλαρή βόλτα με φίλους για καφέ ή μπύρα φόρεσε ένα chinos παντελόνι μαζί με ένα slim fit Τ-shirt και παπούτσια sneakers. Από πάνω μπορείς να φορέσεις ένα Jean Jacket αν είσαι φίλος του Denim Style. Για ποτό το βράδυ ή για φαγητό νιώσε άνετα να φορέσεις ένα chinos παντελόνι με ένα στιλάτο πουκάμισο και φυσικά loafers παπούτσια.

Με μόλις ένα παντελόνι μπορείς να είσαι καλοντυμένος 24/7.

Δοκίμασε τα παρακάτω Look από το Millenniumshop.gr

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ FASHION (63,90 €) [Περισσότερα]ΣΑΛΒΑΡΙ (59,80 €) [Περισσότερα]ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ CHINOS (58,50 €) [Περισσότερα]CHINOS ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ (58,34 €) [Περισσότερα]CHINOS ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ (40,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα