Gwear = Gorgeous Wear!

Μπορεί μια γυναίκα να είναι ευχαριστημένη με μόνο ένα ζευγάρι παπούτσια; Η απάντηση φυσικά είναι όχι και η λύση είναι μία: μια επίσκεψη στο ηλεκτρονικό κατάστημα Gwear! Αν θέλεις να βρεις φανταστικά παπούτσια αλλά και τσάντες για το φετινό καλοκαίρι δεν έχεις παρά να επιδοθείς σε ατελείωτο shopping στο Gwear.

Στο νέο μας ηλεκτρονικό "κόλλημα" θα βρεις γνωστά brands όπως Tamaris, Arte Piedi, Marco Tozzi σε όλα τα trends του φετινού καλοκαιριού.

Σανδάλια σε υπέροχα χρώματα αλλά και μίνιμαλ γραμμές που είδαμε στα φετινά catwalks, πέδιλα για κομψές αλλά και rock εμφανίσεις αλλά και τις αγαπημένες μας και πλέον άνετες εσπαντρίγιες, μοκασίνια, loafers και τις πάντα κλασικές γόβες. Διαλέξτε flatform πέδιλα που θα σας συντροφεύουν σε όλα τα ελληνικά νησιά στις διακοπές σας αλλά και ψηλοτάκουνα chic πέδιλα που θα δώσουν extra πόντους style στο look σας και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες στους καλοκαιρινούς γάμους. Διαλέξτε επίσης φλατ σανδάλια για άνεση και βόλτες μέσα στην πόλη αλλά και ξεκούραστες πλατφόρμες για κάθε ώρα τις ημέρας.

Κι επειδή οι γυναίκες έχουμε φετίχ με τα παπούτσια αλλά και τις τσάντες που ολοκληρώνουν το look μας, το Gwear έχει και μια γκάμα από στυλάτες τσάντες που θα σας εντυπωσιάσουν. Βρες τις αγαπημένες μας tote που είναι κατάλληλες για outdoor shopping, μεγάλες τσάντες ώμου για κάθε ώρα αλλά και τα κορίτσια που δουλεύουν σε γραφείο καθώς και τσαντάκια ώμου για βραδινές ώρες και super trendy σακίδια ώμου που αποτελούν το trend της σεζόν!

Τα πιο ευχάριστα νέα για το Gwear είναι η άμεση παράδοση και οι δωρεάν αποστολές και αλλαγές που είναι διαθέσιμες. Καλά ψώνια σε όλες!

ΠαπούτσιαΣανδάλια Marco Tozzi καφέ (18,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Marco Tozzi taupe (24,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Tamaris καφέ (40,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλα XTI μαύρα (25,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Commanchero μαύρα (39,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Commanchero μαύρα (37,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλα Tamaris μαύρα (40,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμες Fratelli Petridi μαύρες (79,00 €) [Περισσότερα]Πάνινες εσπαντρίγιες Arte Piedi μπλε (22,90 €) [Περισσότερα]ΤσάντεςΤσάντα Marco Tozzi μπλε (19,50 €) [Περισσότερα]Τσάντα Tamaris μπεζ (47,50 €) [Περισσότερα]Τσάντα Marco Tozzi ροζ (27,00 €) [Περισσότερα]Σάκος Arte Piedi πολύχρωμος (39,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα