Dreamy style για Beach Girls!

Ένα ζευγάρι ταξιδεύει, αναζητώντας το τέλειο κύμα και την τέλεια παραλία στις εξωτικές γωνιές του κόσμου μας. Από τη Γαλλική Πολυνησία, στην Καραϊβική και τις ακτές του Mexico, η Pull&Bear τούς ακολουθεί, με υπέροχα surf outfits, beach clothes και μαγιώ για dreamy instances!

Μετά την πρώτη τους φωτογράφιση για την παρουσίαση της καμπάνιας για την κολεξιόν Beachwear στη Γαλλική Πολυνησία, στις ακτές της Moorea και στη φύση των μαγευτικών αυτών νησιών στον Ειρηνικό,

ο Jay και η Alexis βρίσκονται ξανά μαζί. Αυτή τη φορά στο Μεξικό, στην ακτή της Καραϊβικής. H Alexis φωτογραφίζεται στις λευκές αμμουδιές της Riviera Maya, στα καταγάλανα νερά της Mar Caribe, φορώντας την κολεξιόν Surf, με ρούχα από neoprene, έναν τύπο υφάσματος που προσφέρει συνδυασμό ελαστικότητας και αντοχής, απαραίτητο στο surf και γενικά στα θαλάσσια σπορ.

Το ζευγάρι-star των social media, Alexis Ren και Jay Alvarrez, ταξιδεύει ανά τον κόσμο και απαθανατίζει το μοναδικό του lifestyle, γεμάτο από adventure sports, θάλασσα, εξωτισμό, τροπικές παραλίες και ομορφιά. Aκολούθησε τα όνειρά τους στο Instagram και άφησέ τους να σε πάρουν μαζί στο ταξίδι τους στον όμορφο κόσμο μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα