Αυτά είναι τα καλύτερα online καταστήματα για αντρικά ρούχα (και παπούτσια).

Οι εποχές που το online shopping ήταν μια περίεργη δραστηριότητα έχουν πια περάσει. Ακόμη και στις καφετέριες βλέπεις παρέες να ανοίγουν το φρέσκο δεματάκι από το ASOS.

Τα συστήματα αγορών είναι πια εύκολα (συνήθως και με βολικά smartphone apps), οι προπληρωμένες κάρτες υπάρχουν παντού, και οι αποστολές πολλές φορές είναι δωρεάν.

Το μόνο που μένει πια, είναι να βρεις τα καλύτερα online

καταστήματα που πραγματικά θα σου προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό, κάτι που δε θα βρεις ούτε στα μαγαζιά της πόλης σου (που σχεδόν επιλέγουν να μην είναι ενημερωμένα) αλλά ούτε και σε πολλά απολύτως μέτρια (έως χάλια) Ελληνικά online shops.

Στην παρακάτω λίστα, μαζεύω 11 online καταστήματα από όλον τον κόσμο σε κάθε επίπεδο budget, που όλα στέλνουν στην Ελλάδα και σίγουρα καλύπτουν με το παραπάνω οποιαδήποτε ανάγκη ενός αγοραστή που ταυτίζεται με τα γούστα του Bang to Basic.

Χαμηλό έως Κανονικό Budget (0-200€)

ASOS

Κόστος Αποστολής: Δωρεάν

[Περισσότερα]

To ASOS είναι ίσως το site που έμαθε και σε εμάς τους Έλληνες να ψωνίζουμε online ρούχα από το εξωτερικό - και αυτό γιατί προσφέρει μια πολύ καλή συλλογή από streetwear τόσο σε φθηνά όσο και λίγο ακριβότερα κομμάτια, αλλά έχει και τη δωρεάν αποστολή.

Το Αγγλικό ASOS παραμένει μια σταθερή αξία, αν και τα τελευταία χρόνια τείνει λίγο περισσότερο προς εποχιακά trends και πιο φθηνά brands.

End Clothing

Κόστος Αποστολής: 25€

[Περισσότερα]

To END. Clothing είναι ας πούμε μια βελτιωμένη εκδοχή του ASOS. Αγγλικό και αυτό, φέρνει ότι καλύτερο υπάρχει σε streetwear και ψιλο-casual εκδόσεις των πιο καλών ονομάτων παγκοσμίως. Από Alexander Wang μέχρι Bathing Ape, όσο και limited εκδόσεις από sneakers μεγάλων εταιριών, οι άνθρωποι του END. ξέρουν να διαλέγουν πολύ καλά κομμάτια για να στοκάρουν. Και κάποιες περιόδους έχουν και δωρεάν αποστολή ως προσφορά.

Nike Store

Κόστος Αποστολής: 5€ (δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50€)

[Περισσότερα]

Η Nike φτιάχνει τακτικά τα καλύτερα sports είδη. Το online κατάστημά της είναι πλήρως Ελληνοποιημένο και όχι μόνο στέλνει δωρεάν, αλλά έχει και δωρεάν επιστροφή στην περίπτωση που κάτι δεν σου κάνει. Επίσης στοκάρει τα περισσότερα ωραία Roshe, αλλά έχει και το μαγικό Nike ID όπου μπορείς να πάρεις ένα παπούτσι και να το κάνεις απόλυτα δικό σου, από τα χρώματα μέχρι και να γράψεις κάτι πάνω του. Καλό!

J. Crew

Κόστος Αποστολής: 15€

[Περισσότερα]

Η J. Crew είναι μια Αμερικάνικη φίρμα που κάνει πολύ ωραία κοστούμια σε καλή τιμή, αλλά και γενικά ωραίο menswear. Επίσης, στέλνει πια στην Ελλάδα με κόστος 15€.

Uniqlo

Κόστος Αποστολής: 15€

[Περισσότερα]

Η Uniqlo είναι, ας πούμε, η H&M της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι φτιάχνει απλά, basic πράγματα, σε καλές τιμές, αλλά με την αξεπέραστη Ιαπωνική προσοχή στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Αυτή είναι η εταιρία που είχε κάνει τη συνεργασία της (2 φορές) με τον Michael Bastian. Αξίζει να γεμίσεις τη ντουλάπα σου με βασικά κομμάτια από την Uniqlo, που στην Ελλάδα στέλνει από το Αγγλικό της κατάστημα με κόστος 15€.

Υψηλότερο Budget (100-300€)

Oi Polloi

Κόστος Αποστολής: 12€

[Περισσότερα]

Αγγλικό κατάστημα, αγαπητό στους ανθρώπους που αγοράζουν ρούχα όπως APC, Barbour κλπ, που πραγματικά διαλέγει λίγα αλλά πολύ καλά κομμάτια. Α, και πολύ ωραίο (και διαφορετικό) design στο site.

Mr Porter

Κόστος Αποστολής: Δωρεάν

[Περισσότερα]

Ο κύριος Porter είναι ενημερωμένος όσο δεν πάει. Έχει πολύ καλά πράγματα, τόσο καλά όμως που οι τιμές του αρχίζουν να ξεφεύγουν και πάνε σε επίπεδα "το αγόρασα ως επένδυση".

Σε κάθε περίπτωση, αν το σηκώνει το budget σου, η θέλεις να κάνεις μια "επένδυση", το καλό είναι ότι θα σου έρθει με δωρεάν αποστολή.

Oki-ni

Κόστος Αποστολής: 15€ (ή δωρεάν για αγορές άνω των 150€)

[Περισσότερα]

Comme des Garcons, Marc Jacobs, Thom Browne. To Oki-ni φέρνει ακριβά πράγματα, όπως και πολλά πιο high-fashion/περίεργα.

Αλλά από κάπου πρέπει να μπορούμε να τα αγοράσουμε και αυτά.

Needsupply

Κόστος Αποστολής: 10€

[Περισσότερα]

Μια από τα ίδια, ένα ακόμη πολύ ωραίο κατάστημα, με τα μεγάλα ονόματα σε φάση Engineered Garments και Common Projects κλπ.

Πανάκριβα (400 €)

The Corner

Κόστος Αποστολής: Δωρεάν

[Περισσότερα]

Σε αυτή τη λίστα ίσως μερικοί να παρατηρήσουν ότι δεν συμπεριλαμβάνω το Yoox.

Το Yoox, για όσους δεν ξέρουν, είναι ένα από τα παλαιότερα μεγάλα online shops της Ευρώπης για ρούχα. Και πράγματι, έχει και μερικά πολύ καλά πράγματα. Το πρόβλημά του, όμως, είναι πως τα καλά, βρίσκονται χαμένα ανάμεσα σε πολλά, πολλά, πολλά κακά ρούχα.

Το The Corner, τώρα, είναι ένα site της ίδιας της Yoox, απλά χωρίς την σαβούρα. Από την αλλη, όμως, στο The Corner θα βρεις μονάχα τα ακριβότερα ρούχα των μεγάλων σχεδιαστών. Οπότε, απευθύνεται σε βαθιές τσέπες - αν και στέλνει τα ρούχα του δωρεάν.

FarFetch

Κόστος Αποστολής: 16€

[Περισσότερα]

Το FarFetch είναι μια ειδική και πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για online κατάστημα.

Αποτελεί ουσιαστικά μια πλατφόρμα, που ενώνει πολλές μικρές boutique σε όλον τον κόσμο, και τις επιτρέπει να πουλάνε μαζεμένες όλες μαζί τα κομμάτια τους online.

Φυσικά, μιλάμε για boutiques που φέρνουν πολύ καλά και ακριβά ρούχα - άρα μπείτε με τις ανάλογες προσδοκίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα