Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής – Στην Εισαγγελία το πόρισμα για τον Βαγγέλη

Την ώρα που οι έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη εντείνονται και οι αγωνία της οικογενείας του φοιτητή και θύματος εκφοβισμού κορυφώνεται, ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής, Κώστας Μάντζαρης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και απομακρύνθηκε ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα».

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον διευθυντή

Ο κ. Μάντζαρης θεωρείται υπεύθυνος για τα φαινόμενα ακραίου τραμπουκισμού με θύμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και σύμφωνα με το Δ.Σ

έπρεπε να αποχωρίσει από τη διοίκηση της σχολής. Αντικαταστάτης του είναι ο διευθύνων σύμβουλος της «Δήμητρας», κ. Κωνσταντίνος Μαλλίδης.

Σήμερα, Τρίτη 10 Μαρτίου, το πόρισμα που σχηματίστηκε και «καίει» τον διεύθυνση της Γαλακτοκομικής Σχολής, θα διαβιβαστεί στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Ιωαννίνων για αναζήτηση τυχόν ποινικών ευθυνών, ενώ ήδη έχει σταλεί στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου.

Οι έρευνες τις αστυνομίας και ο τραμπουκισμός κατά του Βαγγέλη

Οι έρευνες τις αστυνομίας έχουν οδηγηθεί σε αποκαλύψεις πάρα πολλών περιστατικών βίας κατά του Βαγγέλη, τα οποία όμως ουδέποτε είχαν γνωστοποιηθεί στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης ή στην Διεύθυνση Διοικητικού Προσωπικού του υπουργείου. Μάλιστα, σύμφωνα με το πόρισμα, τα φαινόμενα βίας είχαν γνωστοποιηθεί τόσο στην οικογένειά του 20χρονου, όσο και σε κάποιους καθηγητές και τον φύλακας της σχολής, έχοντας παράλληλα ζητηθεί και η συνδρομή κοινωνιολόγου,

Οι εξονυχιστικές έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για το εντοπισμό του 20χρονου στο νομό των Ιωαννίνων, με τους υπευθύνους να εστιάζουν στις όχθες της λίμνης και τις εγκαταστάσεις της σχολής. Μάλιστα, ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί τόσο πολύ, που συνεχώς προσεγγίζει τους αστυνομικούς θέλοντας να συνδράμει ο καθένας με τον δικό του τρόπο στον εντοπισμό του Βαγγέλη.

The post Σε διαθεσιμότητα ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής – Στην Εισαγγελία το πόρισμα για τον Βαγγέλη appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα