Fifty Shades Of Dakota Johnson: Ντύσου με στυλ!

12:24 1/3/2015 - Πηγή: Ntynomai

Fifty Shades of Grey: Ένα βιβλίο φαινόμενο... μια ταινία που το 70% από εσάς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές έχετε δει (ή θα δείτε) σίγουρα! Η παραγωγή δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα λιγότερο από "χλιδάτη" και φυσικά οι ενδυματολογικές επιλογές του Mr. Grey και της Anastasia Steele ήταν αρκετά προσεγμένες και ενδιαφέρουσες ώστε να κάνουν τη αγγλική Vogue να γράψει το δικό της style review.

Η γνωστή σε όλους μας Ana, η οποία στην

real life δεν είναι άλλη από την Dakota Johnson (μην αγχώνεσαι αν η ηθοποιός σου ήταν άγνωστη πριν την ταινία, it happened to all of us) θα πρωταγωνιστήσει και σε αυτό το ποστ, αλλά σε real-life επίπεδα! Κάνοντας την έρευνα μου γύρω από την Dakota – σου εξομολογήθηκα πως ήταν και για μένα άγνωστη – είπα να ρίξω και μια ματιά στο style της. Μεταξύ μας τώρα, το style της Anastasia δεν ήταν τίποτα το σπουδαίο. Υπήρχαν βέβαια ορισμένες καλές στιγμές, αλλά τίποτα απόλυτα εντυπωσιακό. Αναρωτήθηκα, λοιπόν, πώς να είναι η Anna στην πραγματικότητα. Και guess what! Η Dakota διατηρεί το ίδιο απλό style.

Συγκεκριμένα, η Dakota φαίνεται πως λατρεύει τα παντελόνια (υφασμάτινα και jeans) , αλλά δεν ξεχνά την θηλυκή πλευρά της, καθώς στην ντουλάπα της θα βρεις σίγουρα πολλές φούστες. Συνδυάζει τα πάντα με ένα blazer σακάκι ή ένα δερμάτινο jacket. Πάω στοίχημα πως η παπουτσοθήκη της είναι γεμάτη από flats – και γιατί να κάνεις την ζωή σου δύσκολη όταν αγγίζεις το 1.71; Αγαπά τις girly μπαλαρίνες, τα slip-ons, τα converse και τα δερμάτινα ankle boots.

Φετίχ της; Τα γυαλιά ηλίου της θα έλεγα. Φαίνεται πως δεν τα αποχωρίζεται ποτέ! Ααα ναι, και τα καπέλα φυσικά! Με λίγα λόγια η Dakota διατηρεί το low profile της με ανάλογες low profile εμφανίσεις. Παρόλ’ αυτά φροντίζει να δίνει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα στο casual style της και την ευχαριστούμε, γιατί μας κάνει πολύ εύκολο το να αντιγράψουμε τις επιλογές της!

Παρακάτω θα βρεις ορισμένα must-haves που θα πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου αν θες να προσαρμόσεις το look σου στα δεδομένα της "Ana"! Good luck lady!

New Look Tailored Suit Jacket (31,07 €) [Περισσότερα]Y.A.S Trace Blazer with Zip Detail (87,83 €) [Περισσότερα]μποτάκι biker με strass & κορδόνια (17,50 €) [Περισσότερα]Γυναικειες Μπαλαρινες Tamaris 1-22123-24 (35,90 €) [Περισσότερα]ASOS Straw Fedora Hat (20,27 €) [Περισσότερα]CRAP Eyewear TV Eye - Cherry Cola (55,18 €) [Περισσότερα]Blank NYC Cry Baby Denim Skirt (78,32 €) [Περισσότερα]Diesel Dungarees (310,80 €) [Περισσότερα]Nasty Gal Total Slacker High-Waisted Pant (60,52 €) [Περισσότερα]Shakuhachi Your Point Is Leather Flat (218,04 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα