Summer Inspiration by Filanthi Bogea

Το καλοκαίρι θέλει χρώμα, ομορφιά και χαρούμενα μοτίβα. Και αυτό φαίνεται να το ξέρει καλά η σχεδιάστρια Φιλάνθη Μπογέα,που με την καλοκαιρινή της συλλογή μάς ταξιδεύει σ’ ένα φωτεινό καλοκαίρι και μας γεμίζει έμπνευση για τα αστικά μας ταξίδια στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις!

Η Φιλάνθη Μπογέα, στη συλλογή της για το Καλοκαίρι του 2015, δίνει τον

τίτλο "inspiration. positivity. unity". Η πρωταγωνίστριά της είναι η Εστέρ Μαστρογιάννη, ένα πολύ ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην ελληνική μόδα, που αναδεικνύει τις δημιουργίες της σχεδιάστριας, με τρόπο μοναδικό.

Πανέμορφα σχέδια και λουλούδια ανθίζουν επάνω στα ρούχα, ενώ χαρούμενα μοτίβα και συνδυασμοί του ασπρόμαυρου αποπνέουν μια αύρα ρομαντισμού και θηλυκότητας. Ανάμεσα στα νέα σχέδια, κάνουν την εμφάνισή τους αέρινα πουκάμισα, μπολερό με τονισμένους ώμους, ολόσωμες παντελόνες, αλλά και υπέροχα φορέματα με χειροποίητα παραδοσιακά κεντήματα και λαμπερά Swarovski.

Με προσεγμένη ραφή και άψογη εφαρμογή, η νέα κολεξιόν αποτελεί φόρο τιμής στη γυναίκα που θέλει να ξεχωρίσει με την κομψότητα και το στυλ της, όπου κι αν ταξιδέψει αυτό το καλοκαίρι!

Την κομψή αυτή συλλογή θα βρεις αποκλειστικά στο ατελιέ της Φιλάνθης, ενώ την καθημερινότητα του brand μπορείς να τη ζήσεις στο επίσημο site και στο facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα