It’s all pink to me!

14:05 2/2/2017 - Πηγή: Ntynomai

Μπορεί να αγαπάμε το μαύρο και να το θεωρούμε all time classic χρώμα για τα outifit μας ωστόσο υπάρχει ένα χρώμα που έχει κάνει την εμφάνιση του και θα κυριαρχίσει και την επόμενη σεζόν.

Το ροζ, ναι πολύ καλά διαβάζετε, το ροζ χρώμα, όχι τόσο στην παστελ εκδοχή του αλλά το έντονο ροζ

και η απόχρωση dusty pink είναι τα χρώματα που ξεχώρισαν στα catwalks την προηγούμενη χρονιά και θα φορεθουν πολύ φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Επειδή όμως δε μας αρέσει να περιμένουμε τόσο πολύ, οι αγαπημένοι μας σχεδιαστές και μάρκες, μας σκέφτηκαν και θέλουν να μας δώσουν μια μικρή γεύση, ένα preview για τη σεζόν που τελειώνει.

Δοκιμάστε λοιπόν το ροζ σε φόρεματα, σε δαντελένια ή μεταξωτά τοπ αλλά ακόμα και σε βελούδινα μποτάκια για τις πιο τολμηρές. Το χρώμα αυτό από μόνο του ξεχωρίζει και τονίζει τη θηλυκότητά μας γι αυτό οι συνδυασμοί θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί. Για εσάς που σας αρέσει το χρώμα αλλά δεν σας αρέσει το girly look, δοκιμάστε το ροζ σε sporty κομμάτια ενώ για εσάς που ο ρομαντισμός είναι βασικό συστατικό της ζωής και της ντουλάπας σας, δοκιμάστε το ροζ με θηλυκές φούστες, ψηλοτάκουνα ή και φλατ.

Φόρεμα μακρύ ζώνη (59,99 €) [Περισσότερα]Μπλούζα (25,99 €) [Περισσότερα]Πλεκτή μπλούζα με μανίκι καμπάνα (15,95 €) [Περισσότερα]Μπλούζα cropped με δαντέλα (17,95 €) [Περισσότερα]Ροζ μποτίνι με τακούνι (29,95 €) [Περισσότερα]Πουλόβερ με βολάν (35,99 €) [Περισσότερα]Zip front crop wide leg trousers(57,00 €) [Περισσότερα]Petite ruched side rib body (29,00 €) [Περισσότερα]Quilted puffer jacket (60,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα