Έπεσες στα δίχτυα μου!

Πάνε οι εποχές που τα διχτυωτά καλσόν θεωρούνταν προκλητικά, για κάποιες ίσως απαγορευμένα. Εξάλλου στο ντύσιμό μας δεν υπάρχουν απαγορευμένα ρούχα, υπάρχουν απαγορευμένοι τρόποι να τα συνδυάσεις. Ίσως, τα διχτυωτά καλσόν και συνολικά τα καλσόν με σχέδια, πουά και ούτω καθεξής είναι εδώ, για να μας δείξουν ότι η μόδα για άλλη μία φορά είναι μία κυρία παιχνιδιάρα, ανατρεπτική και με διάθεση συχνά για αλλαγή.

Έτσι, πλέον από τους κλασικούς τρόπους, δηλαδή με μαύρο φόρεμα ή φούστα, μπορεί να φορεθεί με σκισμένο jean και να φαίνεται από μέσα, με μάλλινο φόρεμα, με κάπρι παντελόνι, το ζήτημα

είναι να φαίνεται με κάθε τρόπο.

Τώρα, αν ο δίχτυς είναι μικρός ή μεγάλος αυτό έγκειται καθαρά στο γούστο σας. Η απόλυτα τάση του 2017 είναι εδώ και τολμάμε να τη συνδυάσουμε ακόμα και με τα αθλητικά μας, τα all star, ενώ αν δεν τολμάμε για μία τόσο μεγάλη ανατροπή στο ντύσιμό μας, μπορούμε να επιλέξουμε δικτυωτά καλτσάκια.

Μικρά μυστικά:

Ταιριάζει απίθανα με midi φορέματα και φούστες.Όταν φοράμε διχτυωτό καλσόν δεν φοράμε έντονα αξεσουάρ, είναι toooooo much. Μην το φορέσετε με peep toe παπούτσια.Πάρτε μία απόχρωση του μπεζ ή του καφέ είναι πολύ chic!

Εσύ, τι λες; Θα το τολμήσεις;

Καλσόν διχυωτό (10,00 €) [Περισσότερα]Καλσόν με σχέδιο (17,00 €) [Περισσότερα]Καλσόν με σχέδιο (15,00 €) [Περισσότερα]Net black tights (8,00 €) [Περισσότερα]Fishnet tights (10,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα