Αδιάβροχα και ζεστά: τα πανωφόρια που χρειάζεται ένας άντρας.

Οι άντρες έχουν ανάγκη πανωφόρια αδιάβροχα και ζεστά, καθώς πολλοί από αυτούς έχουν μηχανή, άρα τον χειμώνα είναι απαραίτητα, κυρίως δε γιατί τα πανωφόρια σφραγίζουν το τελικό αποτέλεσμα και βάζουν την τελευταία πινελιά στην τελική εμφάνιση. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν πανωφόρια όσο πιο αδιάβροχα γίνεται που θα ανταποκρίνονται στις καιρικές συνθήκες του χειμώνα, καλύπτοντας την ανάγκη για ζέστη αλλά και για στυλ.

Κάποια

από τα αδιάβροχα μπορούν να φορεθούν πάνω από τα πανωφόρια και μετά να τα βγάλετε κάποια, όπως αδιάβροχα παρκά φοριούνται μόνα τους. Αν δεν έχετε μονόχρωμα αξίζει αρχικά να επενδύσετε σε ένα μαύρο, καθώς συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλα σας τα ρούχα και κατόπιν να επιλέξετε κάτι πιο έντονο.

Τα αδιάβροχα γενικά ταιριάζουν σε casual ντύσιμο, επομένως αποφύγετε να τα φορέσετε με κοστούμι. Επίσης τα αδιάβροχα μπουφάν είναι ιδανικά κυρίως για την καθημερινότητά σας, ταιριάζουν με denim παντελόνια και φόρμες και δεν ενδείκνυνται για επίσημες περιστάσεις. Το βράδυ κρατήστε -ακόμα και αν βρέχει - ως πανωφόρι ένα καλό παλτό, που θα φορεθεί πάνω από το σακάκι σας.

Το ξέρουμε πως τα αδιάβροχα δεν αποτελούν προτεραιότητα, όμως το ζήτημα είναι τα ρούχα μας να είναι και χρηστικά και να μας διευκολύνουν στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Ανδρικό αντιανεμικό (27,90 €) [Περισσότερα]Αδιάβροχo και αντιανεμικό τζάκετ (39,90 €) [Περισσότερα]Αδιάβροχο μπουφάν (73,90 €) [Περισσότερα]Αδιάβροχο μπουφάν (73,90 €) [Περισσότερα]Αδιάβροχο μπουφάν (73,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό αντιανεμικό αδιάβροχο με επένδυση (27,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικο αντιανεμικό αδιάβροχο με επένδυση ζερσευ (27,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικά αντιανεμικά αδιάβροχο (27,90 €) [Περισσότερα]Ανδρικό αντιανεμικό αδιάβροχο με επένδυση ζέρσει (27,90 €) [Περισσότερα]Αδιάβροχο τζάκετ με αφαιρούμενα μανίκια (23,90 €) [Περισσότερα]Αντιανεμικό αδιάβροχο (12,90 €) [Περισσότερα]Αντιανεμικό αδιάβροχο (12,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα