Γιατί λατρεύουμε τις παστέλ αποχρώσεις;

Τα παστέλ χρώματα δεν είναι μόνο για την Άνοιξη. Έχουν τη δύναμη να γλυκάνουν τον χειμώνα μας και να φωτίσουν την εμφάνιση μας. Το ροζ, το μπλε, το λιλά το μπεζ είναι χρώματα που μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση, δίνοντας ένταση στην κομψότητα και στο τελικό αποτέλεσμα.

Αρχικά το ροζ,

με γκρι ή με κάμελ δένει τόσο όμορφα που αποκλείεται το αποτέλεσμα να μην σας δικαιώσει. Αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς και κολακεύει κάθε γυναίκα.

Το γαλάζιο, μπορεί να συνδυαστεί τόσο με denim υφάσματα όσο και με άλλες αποχρώσεις του μπλε. Δίνει μία μοναδική φωτεινότητα και ηρεμία στο ντύσιμό μας.

Το μπεζ πραγματικά απογειώνεται συνδυασμένο με αποχρώσεις του ίδιου χρώματος άλλοτε πιο σκουρόχρωμες και άλλοτε πιο ανοιχτές. Απογειώνεται με γκρι, ο συνδυασμός είναι μοναδικά υπέροχος.

Το λιλά είναι υπέροχο σε παραπέμπει σε λουλούδια και ταιριάζει εξίσου με ροζ και με γκρι.

Φέτος που οι τάσεις ήταν τα μεταλλικά χρώματα και πολλές γυναίκες επέλεξαν κυρίως μεταλλικές φούστες, εκτός από το κλασικό λευκό ή μαύρο, ας τολμήσουν να τις συνδυάσουν με ένα παστέλ χρώμα. Ειλικρινά θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα.

Βρήκαμε για εσάς τα πιο ωραία παστέλ της αγοράς, για να αποκτήσει ο χειμώνας μας την αίσθηση της τσιχλόφουσκας και της ανεμελιάς.

Romance Top (19,90 €) [Περισσότερα]Casual chic πλεκτό cold (29,00 €) [Περισσότερα]Open back girly dress (99,00 €) [Περισσότερα]Drywash φούτερ φόρεμα (31,95 €) [Περισσότερα]Asymmetric swing dress (14,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη, πλισέ και πουά (40,50 €) [Περισσότερα]Φόρεμα (9,99 €) [Περισσότερα]Sheepskin fur παλτό σε γκρι (55,00 €) [Περισσότερα]High low royal φόρεμα σε nude (60,00 €) [Περισσότερα]Vintage sweet pink φόρεμα μπροκάρ Felicita (66,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα