Φόρεμα και μπλούζα choker: Η νέα τάση!

Ήδη από την αρχή της σεζόν τα chokers κυριάρχησαν παντού. Ήταν το κόσμημα του χειμώνα. Μικρό μυστικό βέβαια - για να τα λέμε και όλα - μην αγοράσετε άλλα, πλέον η Άνοιξη θέλει το ακριβώς αντίθετο, μακριά necklaces.

Όμως τα chokers που σιγά σιγά φεύγουν από τη μόδα τα αντικαθιστούν φορέματα chokers, με απλά λόγια φορέματα και ίσως κάποιες φορές και μπλούζες που στο μέρος του λαιμού είναι σαν να φοράς το γνωστό κόσμημα και αναμφίβολα Fashionable & edgy με ένα perfecto & leather pumps!

Η πρώτη που το υιοθέτησε ήταν η kendall Jenner και έκτοτε έγινε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Αν επιλέξετε μπλουζάκι φοριέται τόσο με jean παντελόνι όσο και με φούστα. Το φόρεμα για να είναι πιο rock το αποτέλεσμα ταιριάζει με biker boots.

Επίσης μπορεί να φορεθεί πρωί, αν είναι μακριά η μπλούζα με κολάν και sneakers ενώ το βράδυ με δερμάτινο κολάν και ψηλά μποτάκια. Το καλοκαίρι θα φορεθεί με σορτς και epsadrilles!

Όπως και να το φορέσετε το ζήτημα είναι πως αποτελεί μία νέα τάση, που τώρα φτάνει στην Ελλάδα, θα συμβούλευα τις γυναίκες που δεν έχουν ψηλό λαιμό να την αποφύγουν, καθώς μπουκώνει το σημείο του λαιμού.

Διαφορετικά φορέστε τα άφοβα!

Μπλούζα Τσόκερ (3,99 €) [Περισσότερα]Μαύρη πλεκτή μπλούζα (25,99 €) [Περισσότερα]Μπεζ πλεκτή μπλούζα (25,99 €) [Περισσότερα]Πλεκτή μπλούζα (24,99 €)[Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα