Bicolor: Διχρωμία και γεωμετρικά σχήματα

Αν δεν ήταν η Stella McCartney καμία πληθωρική σιλουέτα δεν θα τολμούσε να φορέσει stretch φόρεμα… Κι αν ακόμα δεν ήμουν φανατική οπαδός της Stella, αναγνωρίζοντάς της επάξια το ταλέντο να δημιουργεί κλασσικά και ταυτόχρονα up-to-date κομμάτια, πάλι θα ζήλευα την μοναδική αυτή σύλληψή της που κολακεύει κι αναδεικνύει την θηλυκή πλευρά κάθε σιλουέτας.

Βασιζόμενο στην λογική της φωτοσκίασης, που σημαίνει πως για να δείξουμε τον όγκο ενός αντικειμένου

αρκεί να αποτυπώσουμε τις σκιές που αυτό έχει, το φόρεμα με τις δύο λωρίδες στα πλάγια που ακολουθούν το σώμα από το ύψος του στήθους μέχρι το τελείωμα του φορέματος ή του ρούχου, χαρίζουν μια υπέροχη εικόνα σε κάθε σώμα. Το γεγονός πως το μάτι αντιλαμβάνεται μια φιγούρα μέχρι το συνεχόμενο μοτίβο που την ντύνει να σταματήσει, είναι αυτό που προσφέρει την δυνατότητα να παραπλανήσουμε την όραση και να κάνουμε το σώμα να φαίνεται πιο αδύνατο. Δεδομένου δε πως ένα φωτεινό χρώμα σε αντιδιαστολή με ένα σκοτεινό, είναι αυτό που θα συγκεντρώσει το βλέμμα, η χρήση δυο αντίθετης φωτεινότητας χρωμάτων θα ολοκληρώσει το concept.

Αν δεν με πιστεύετε, μην διστάσετε να δοκιμάσετε ένα λευκό φόρεμα, παντελόνι ή φούστα με μαύρα πλαϊνά σε στενή γραμμή για να διαπιστώσετε κ μόνες σας πως το ελαστικό bicolor ρούχο μπορεί να μας κολακεύει πολύ περισσότερο από ότι ένα ριχτό μονόχρωμο. Ο ασπρόμαυρος συνδυασμός είναι η πιο safe επιλογή, καλύπτοντας τις ανάγκες μας από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά κ ο συνδυασμός του μαύρου με οποιοδήποτε εμπριμέ μοτίβο μπορεί να μας δώσει το ίδιο αποτέλεσμα.

Τολμήστε λοιπόν τη διχρωμία με τη συγκεκριμένη γεωμετρική τοποθέτηση κ δεν έχετε να φοβάστε τίποτα… δείτε την Kim.. Θα έλεγε κανείς πως έχει παραπανίσια κιλά στους γοφούς..;; Δεν νομίζω… ;)


Whistles Contrast Sleeve Jersey Dress (105,86 €) [Περισσότερα]
French Connection Contrast Panel Body Con Dress (125,62 €) [Περισσότερα]
River Island Lurex Crew Neck Jumper Dress (56,46 €) [Περισσότερα]
River Island Dogtooth Bodycon Dress (42,35 €) [Περισσότερα]
Lipsy Side Panel Military Dress (63,52 €) [Περισσότερα]
Mango Panelled Body Con Dress (56,45 €) [Περισσότερα]
Contrast crepe dress (895,00 €) [Περισσότερα]
Saskia stretch-cady and mesh gown (3.335,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Trousers With Sheer Front Panel (49,40 €) [Περισσότερα]
ASOS Leggings with Monochrome Panels (25,41 €) [Περισσότερα]
Illusion Pencil Dress (47,24 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα