Solashoe.gr: Όλα όσα ζητάει μία γυναίκα

Είναι αποδεδειγμένο πως ένα ζευγάρι γόβες μας φτιάχνουν πάντα την διάθεση, όταν είμαστε κακόκεφες ή όλα μας φταίνε. Ένα ωραίο ζευγάρι παπουτσιών για εμάς τις γυναίκες μας κάνει να ξεχάσουμε όλα μας τα προβλήματα και να νοιώσουμε πιο όμορφα.

Για τον χειμώνα όλοι οι διάσημοι σχεδιαστές και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προτείνουν ψηλοτάκουνες γόβες σε πολλά χρώματα με περίτεχνα υλικά όπως Swarovski ακόμη και studs. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα biker boots,

τα οποία όπως πέρσι έτσι και φέτος θα έχουν την τιμητική τους και θα συμπεριληφθούν σε όλες τις γυναικείες ντουλάπες.

Οι μπότες αποκτούν πιο rock διάθεση, σε χρώματα μαύρο και καφέ διακοσμημένες με πολλά studs και spikes μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας.

Τέλος, τα flat έχουν και φέτος την τιμητική τους αφού έχουν αγαπηθεί από όλες τις γυναίκες τόσο άνετα και βολικά που είναι.

Στο solashoe.gr όλες οι γυναίκες μπορούν να βρουν αυτό που θέλουν. Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία παπουτσιών και με δωρεάν παράδοση άνω των είκοσι ευρώ, το site έχει γίνει το αγαπημένο όλων. Κάντε και εσείς κλικ ώστε να περιηγηθείτε εύκολα και με άνεση στον κόσμο της solashoe.gr.


Mαύρες ψηλοτάκουνες γόβες (24,90 €) [Περισσότερα]
Μπλε καστόρινες γόβες (24,90 €) [Περισσότερα]
Μωβ λουστρίνι γόβες (25,90 €) [Περισσότερα]
Flat μπότες σε μαύρο χρώμα (49,90 €) [Περισσότερα]
Μπότες τύπου ugg (24,90 €) [Περισσότερα]
Ψηλοτάκουνες μπότες (32,00 €) [Περισσότερα]
Μπότες με συνθετική γούνα (22,90 €) [Περισσότερα]
Μπλε γαλότσα (25,90 €) [Περισσότερα]
Πρωτότυπες μπαλαρίνες (13,50 €) [Περισσότερα]
Βiker μποτάκι (22,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα