Street Fashion: Accessories

Η τάση του τσόκερ επανήλθε δυναμικά πριν 2 χρόνια σαν μια από τις 90s αναφορές. Έκτοτε το styling έκανε focus σε αξεσουάρ που αγκαλιάζουν το λαιμό και η μόδα ασχολήθηκε πολύ με το «collar necklace», ακόμα και πάνω από γιακά πουκαμίσου.

Η συγκεκριμένη λεπτομέρεια στην εικόνα αφορά σε ένα κολιέ με πέρλες που καλύπτουν το γιακά, συνδυασμένες με αντίστοιχο κρεμαστό σκουλαρίκι με μεταλλικό σταυρό στο τελείωμα. Πρόκειται για αξεσουάρ που δεν είναι καθόλου δεσμευτικά για το με τι ρούχα θα επιλέξετε να τα συνδυάσετε, φτάνει να είναι ένα

ήσυχο κατά τα άλλα outfit.
Κολιέ (230,00 €) [Περισσότερα]
Κολιέ [Περισσότερα]
BEAD LONG DROP EARRINGS (10,45 €) [Περισσότερα]

Μια εμφάνιση με λιτό μαύρο σακάκι δίνει πολλές επιλογές όσον αφορά στο τι αξεσουάρ θα επιλέξεις. Μια ασφαλής και σίγουρη επιλογή είναι τα μεταλλικά αξεσουάρ σε χρυσό, ασημί ή μπρονζέ. Ένα βραχιόλι όμως από πέτρες συνδυασμένες με μεταλλικά στοιχεία δημιουργεί αρμονία, ένα ήσυχο και υπέρκομψο outfit που όμως αποκλείεται να περάσει απαρατήρητο.

Η κυρία στη συγκεκριμένη εικόνα έκανε την καταλληλότερη επιλογή, καθώς όπως φαίνεται κρατάει και μια τσάντα από used leather. Έτσι, χωρίς να είναι εκκεντρική, έκανε μια ισορροπημένη απογευματινή εμφάνιση που άνετα θα την έβγαζε ασπροπρόσωπη ακόμα κι αν συνέχιζε με την ίδια μέχρι το βράδυ.
Madisson coated-pewter crystal cuff (448,00 €) [Περισσότερα]
Pieces Kors Shop Set Of Three Bracelets (9,88 €) [Περισσότερα]
Tara Diamante Cuff (7,00 €) [Περισσότερα]

Όσο το lace effect παραμένει στην πρώτη σειρά, ακόμα και σε χειμερινή περίοδο, δε θα μπορούσαν τα αξεσουάρ να μείνουν έξω από αυτό.

Σε ένα σύνολο με ίσιες γραμμές, ένα σκουλαρίκι ανεξαρτήτως υλικού, το οποίο φλερτάρει με τη μπαρόκ αισθητική που επίσης συγκαταλέγεται στα πιο δυνατά trends της σαιζόν είναι μια επιλογή που χωρίς να βαραίνει το total look, δίνει μια διαφορετική πινελιά για όλες τις ώρες. Επιλέξτε το σίγουρα!
Σκουλαρίκια (240,00 €) [Περισσότερα]
Σκουλαρίκια (80,00 €) [Περισσότερα]
Σκουλαρίκια (80,00 €) [Περισσότερα]

Keywords
Τυχαία Θέματα