5 βασικά αντρικά κομμάτια για το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο μπορεί να άργησε να μπει (καύσωνα μέσα στον Οκτώβρη πρώτη φορά έζησα) αλλά με το που το πήρε απόφαση τα έδωσε όλα. Και τίποτε δεν σου χαλάει τη μέρα όσο το να βρεθείς απροετοίμαστος για τα κρύα, τις βροχές και τα ξενύχτια στην παγωνιά.

Γιατί όμως να φτάσεις ως εκεί; Το φθινοπωρινό ντύσιμο θέλει λίγη προετοιμασία και λίγη γνώση των συνδυασμών, αλλά από τη στιγμή που έχει κανείς τα απαραίτητα είναι μια καθημερινή απόλαυση να πειραματίζεσαι και να δοκιμάζεις διαφορετικά σύνολα και ύφη.

Οπότε, με έναν βασικό οδηγό αγοράς (και όχι απαραίτητα με πολλά χρήματα) μπορεί κανείς

να φτιάξει μια καλή, βασική φθινοπωρινή συλλογή ρούχων.

Ξεκινώντας από το βασικότερο κομμάτι της εποχής, το παντελόνι, η καλύτερη επιλογή είναι ένα chino. Μπορεί να σας έχουν μείνει μερικά από τις ανοιξιάτικες αγορές σας, αλλά αυτή την εποχή προτιμούμε μεν χρωματιστά chino, αλλά σε πιο γήινους τόνους, όχι τόσο φανταχτερά όσο φορούσαμε το καλοκαίρι. Φυσικά, δεν θα έλεγα όχι σε οτιδήποτε με camo pattern.


ASOS Slim Chino In Camo (42,35 €) [Περισσότερα]
ASOS Slim Chino (35,29 €) [Περισσότερα]
ASOS Slim Heavyweight Chino With Contrast Turn Up (31,76 €) [Περισσότερα]
ASOS Slim Chino With Contrast Pockets (31,76 €) [Περισσότερα]
Religion Slim Chinos (62,11 €) [Περισσότερα]
Elvine Chinos Slimson Slim Fit (105,86 €) [Περισσότερα]

Συνεχίζουμε με sweaters. Απόλυτα χρήσιμο κομμάτι για την μεταβατική περίοδο μεταξύ «ψύχρας» και «παγωνιάς», συνδυάζονται τέλεια με τα chino και τα τζιν που ήδη έχεις και το ύφος τους είναι ταυτόχρονα προσεγμένο αλλά και λίγο αθλητικό. Φυσικά, επιλέγουμε μονόχρωμα, απλά κομμάτια χωρίς το παραμικρό ίχνος στάμπας.

Το κλασικότερο και πιο εύκολο χρώμα απ’ όλα είναι το γκρι. Σε κάποια κομμάτια θα δείτε το χαρακτηριστικό τριγωνάκι υφάσματος κάτω από την λαιμόκοψη: Αυτό είναι απομεινάρι των κολλεγιακών αμερικάνικων sweaters και σκοπός του ήταν να κρατάει τον ιδρώτα.


ASOS Sweatshirt With Raglan Sleeves (25,41 €) [Περισσότερα]
ASOS Sweatshirt With Polka Dot Pocket (35,29 €) [Περισσότερα]
Selected Sweat (49,40 €) [Περισσότερα]
ASOS Sweatshirt With Raglan Sleeves (25,41 €) [Περισσότερα]

Σε περίπτωση που δεν κάνει αρκετό κρύο για να βρεθούμε με ένα μακρυμάνικο sweater όλη μέρα, φοράμε ένα απλό hoodie πάνω από ένα T-Shirt και απλά το βγάζουμε όποτε ζεσταθούμε.

Στα hoodie προσέχουμε να διαλέξουμε το σωστό νούμερο ώστε να εφαρμόζει πάνω στο σώμα μας και να μην σακουλιάζει θυμίζοντας Αφροαμερικάνους rapper των 90s.


ASOS Zip-Through Hoodie (31,05 €) [Περισσότερα]
ASOS Overdyed Marl Zip Through Hoodie (31,05 €) [Περισσότερα]
ASOS Zip-Through Hoodie (31,05 €) [Περισσότερα]

Στο θέμα των παπουτσιών, πολλά από τα sneakers που ήδη έχετε συνεχίζουν να είναι το ίδιο ωραία και χρήσιμα για τον χειμώνα. Εκτός από τις μέρες που βρέχει – και θα είναι πολλές αυτές οι μέρες.

Οπότε φτάνουμε στα μποτάκια. Μια ψηλή, δερμάτινη, αντρίκια μπότα είναι ότι πρέπ

Keywords
Τυχαία Θέματα