“Ζωντανός” με μεγάλη ανατροπή ο Ρουντ (vids)

Ο Κάσπερ Ρουντ επέστρεψε από set πίσω και κέρδισε τον Κάμερον Νόρι στην αυλαία της 2ης αγωνιστικής των ομίλων, στο Τορίνο.

Ο Νορβηγός, κράτησε έτσι ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην ημιτελική φάση των ATP Finals, ενώ τερμάτισε με το καλημέρα, τις όποιες ελπίδες είχε ο Βρετανός για να περάσει στην τελική “4αδα” του θεσμού.

Μετά από μια ώρα και 54 λεπτά μάχης, ο Νο8 τενίστας του κόσμου επικράτησε του αριστερόχειρα αντιπάλου του με 1-6, 6-3, 6-4 και την Παρασκευή

θα παίξει “τελικό” κόντρα στον Αντρέι Ρούμπλεφ, με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά.

A Casper Comeback @CasperRuud98 recovers from a set down to defeat debutant Norrie 1-6 6-3 6-4#NittoATPFinals pic.twitter.com/MpuojQUBtX

Tennis TV (@TennisTV) November 17, 2021

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς με το πέρας των δυο αγωνιστικών έχει ήδη “κλειδώσει” την 1η θέση στο Green Group, με το παιχνίδι 3ης αγωνιστικής κόντρα στον αντικαταστάτη του Στέφανου Τσιτσιπά, Κάμερον Νόρι, να έχει πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.

Αυτήν ήταν η 2η νίκη του Ρουντ φέτος κόντρα στον Νόρι, μετά από τον μεταξύ τους τελικό στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ, πριν από ενάμιση μήνα.

What a man @CasperRuud98 #NittoATPFinals pic.twitter.com/ba31nkriCd

Tennis TV (@TennisTV) November 17, 2021

Ο 22χρονος Νορβηγός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του μετά την απώλεια του εναρκτήριου κομματιού του αγώνα και κέρδισε συνολικά 41/53 πόντους πίσω από το σερβίς του, μετά το 1-6 του 1ου set.

Ένα break σε κάθε κερδισμένο set του ήταν αρκετό για τον Ρουντ, που ολοκλήρωσε το ματς με 2/5 break points και 22 αβίαστα λάθη.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι ο Νόρι έκανε λιγότερα αβίαστα λάθη (20), όμως δεν είχε λύσεις στο εξαιρετικό παιχνίδι του αντιπάλου του από τη βασική γραμμή και δεν μπόρεσε να απειλήσει καν με break point μετά το 0-1 υπέρ του.



ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Ζωντανός” με μεγάλη ανατροπή ο Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα