Ύμνοι Μαραντόνα για Σβάρτζμαν(pic)

Ο θρυλικός Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του, Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν.

Ο κατά πολλούς, κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, δεν έχει κρύψει ποτέ του την αγάπη του για το τένις, καθώς σε πολλά τουρνουά της Λατινικής Αμερικής, και όχι μόνο, έχει παραβρεθεί και έχει παρακολουθήσει από κοντά αγώνες, συνήθως όταν αγωνίζονται Αργεντινοί τενίστες.

Ένας από τους Αργεντινούς που προελαύνουν στο Tour τον τελευταίο τουλάχιστον ένα χρόνο, είναι ο βραχύσωμος Ντιέγκο Σεμπαστιάν Σβάρτζμαν, που μπορεί να είναι… μικρός, αλλά είναι

θαυματουργός εντός των courts.

Ο Σβάρτζμαν, την περασμένη εβδομάδα κατέκτησε τον τίτλο στο 500αρι χωμάτινο τουρνουά του Ριο Ντε Τζανέιρο στην Βραζιλία, κερδίζοντας στον τελικό τον Ισπανό Φερνάντο Βερντάσκο στα δυο σετ.

Ο ίδιος ο Σβάρτζμαν αισθανόταν… περίεργα μετά τη νίκη του, καθώς όπως τόνισε στις δηλώσεις του, είναι κάπως ασυνήθιστο ένας Αργεντινός να πανηγυρίζει τόσο πολύ στη Βραζιλία, για ένα τρόπαιο.

Ο Μαραντόνα λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί για αυτήν του την επιτυχία τον Ντιέγκο Σβάρτζμαν. Ο θρύλος του ποδοσφαίρου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Instagram, κοινοποίησε φωτογραφία του Σβάρτζμαν με το τρόπαιο του Rio Open στα χέρια του, συνοδεύοντάς την με λεζάντα-εγκώμιο για τον 25χρονο.

”Θέλω να συγχαρώ τον Ντιέγκο για τον τίτλο του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ελπίζω να συνεχίσει να ανεβαίνει στην παγκόσμια κατάταξη και θέλω να του πω πως τον θαυμάζω, όπως κάνω και για όλους όσους κρατούν την σημαία της Αργεντινής ψηλά.” ανέφερε ο 57χρονος στην δημοσίευσή του.

Felicito al Peque @dieschwartzman por el triunfo obtenido en el ATP 500 de Río de Janeiro. Espero que siga escalando posiciones, y quiero decirle que tiene mi admiración, la misma que siento por todos aquellos que dejan bien en alto a la bandera argentina!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diego Maradona Oficial (@maradona) στις 26 Φεβ, 2018 στις 12:32 μμ PST

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ύμνοι Μαραντόνα για Σβάρτζμαν(pic) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα