Μεγάλη νίκη για Μαρία! – VIDEO

Με το δεξί ξεκίνησε η Μαρία Σάκκαρη τις υποχρεώσεις της στο Ακαπούλκο

Την πρώτη της νίκη σε κυρίως ταμπλό WTA διοργάνωσης το 2018, σημείωσε η Μαρία Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στο Abierto Mexicano Telcel.

Η 22χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, έδειξε χαρακτήρα στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης με την Λάρα Αρουαμπαρένα και με 6-3, 7-6(1) επί της 25χρονης Ισπανίδας, εξασφάλισε την είσοδο στις “16” καλύτερες του θεσμού στο Ακαπούλκο.

Το Νο59 της παγκόσμιας κατάταξης, ήταν καλύτερη και πιο αποτελεσματική στο εναρκτήριο σετ

της αναμέτρησης, σώζοντας και τα δύο break point της αντιπάλου της ενώ στο 2ο σετ έδωσε σκληρή μάχη, ολοκληρώνοντας τη νίκη της μετά από 1 ώρα και 38 λεπτά, χάρη σε ένα εξαιρετικό tie break.

Στο 2ο γύρο της International διοργάνωσης των 250,000$, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 27χρονη Ελβετίδα, Νο183 στον κόσμο, Στέφανι Βέγκελ που έκανε την έκπληξη και απέκλεισε με 6-2, 7-5 το Νο8 του ταμπλό, Τατιάνα Μαρία από τη Γερμανία.

Eντυπωσιακή πρεμιέρα πραγματοποίησε το Νο1 του ταμπλό και κάτοχος του Αμερικανικού Όπεν, Σλόαν Στίφενς η οποία συνέτριψε 6-4, 6-0 την Πολίν Παρμεντιέ σε 78 λεπτά αγώνα.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και το Νο2 του ταμπλό, Κριστίνα Μλαντένοβιτς με άνετη νίκη 6-2, 6-2 επί της qualifier, Αμαντίν Χέσε.

ABIERTO MEXICANO TELCEL DRAW | OOP (-8h) | Live Scores

The post Μεγάλη νίκη για Μαρία! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα