Σάρωσε ο Βασιλιάς στα Laureus Awards! – VIDEO

“Κράσαρε” το επίσημο site της ακαδημίας Laureus, μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα με τον Ρότζερ Φέντερερ να φεύγει από το Μόντε Κάρλο με δύο κορυφαία βραβεία

Το βραβείο του κορυφαίου αθλητή για τα φανταστικά του επιτεύγματα το 2017 αλλά και το βραβείο του Comeback player of the Year για την επική του επιστροφή μετά από τραυματισμό, κατέκτησε ο Ρότζερ Φέντερερ στα κορυφαία αθλητικά βραβεία Laureus, σε μια μαγευτική βραδιά στο Μονακό!

Ο Βασιλιάς

έφτασε τα έξι Laureus Awards που τον τοποθετούν στην κορυφή της σχετικής λίστας, επιβεβαιώνοντας ότι πρόκειται για τον σπουδαιότερο αθλητή των τελευταίων χρόνων και έναν από τους σημαντικότερους στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού!

Εκατομμύρια χρηστών, μπήκαν στο επίσημο site της Ακαδημίας (www.laureus.com) για να δουν τα τελικά αποτελέσματα, με αποτέλεσμα η ιστοσελίδα να μην είναι προσβάσιμη για αρκετή ώρα μέχρι να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

“Είναι μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για μένα. Όλοι ξέρουν πόσο εκτιμώ τα βραβεία αυτά, οπότε το να κερδίσω ένα ακόμη θα ήταν φανταστικό, όμως δύο είναι πραγματικά ξεχωριστό. Δεν το περίμενα. Είμαι πανευτυχής και θέλω να ευχαριστήσω την Ακαδημία για τη στήριξη.

“Ήταν μια θαυμάσια χρονιά για μένα, μετά από ένα δύσκολο 2016 και αυτά τα βραβεία την κάνουν ακόμα πιο αξιομνημόνευτη. Όταν κέρδισα το πρώτο μου Laureus Award το 2005, αν μου έλεγαν ότι μετά από 13 χρόνια θα είχα έξι, δεν θα το πίστευα. Ήταν μια εκπληκτική πορεία…” τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέντερερ μιλώντας στους εκλεκτούς καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και ο Πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό μαζί με την Πριγκίπισσα Σαρλέν.

It doesn’t get better than this. That’s a wrap on #Laureus18! pic.twitter.com/KszqPcVbJ9

— #Laureus18 (@LaureusSport) February 27, 2018

Ο Φέντερερ κέρδισε τον ισχυρό ανταγωνισμό για τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή, έχοντας συνυποψηφίους τους Ράφα Ναδάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λούις Χάμιλτον.

Το Νο1 του κόσμου, κέρδισε δύο Grand Slam το 2017 και ψηφίστηκε επίσης ως ο Comeback of the Year, ως αναγνώριση για τα επιτεύγματά του μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε έξι μήνες εκτός το 2016.

“Ας το κάνουμε αυτό για μερικά χρόνια ακόμη” ανέφερε στο προσωπικό του μήνυμα ο ένας και μοναδικός Ρότζερ Φέντερερ.

Το τένις είχε για μια ακόμη χρονιά την τιμητική του στα Laureus Awards αφού τον αντίστοιχο τίτλο της κορυφαίας αθλήτριας για το 2017, κατέκτησε η Σερίνα Γουίλιαμς παρ’ότι αγωνίστηκε μόλις σε ένα τουρνουά!

Η Αμερικανίδα κέρδισε τον 23ο Grand Slam τίτλο της καριέρας της στο Australian Open και λίγους μήνες αργότερα γέννησε το πρώτο της παιδί.

Με αυτό το βραβείο Laureus, η Σερίνα γίνεται επίσης η κορυφαία αθλήτρια στο θεσμό.

The Laureus World Sportswoman of the Year is @serenawilliams! #Laureus18 pic.twitter.com/YHWQmSt5Ad

— #Laureus18 (@LaureusSport) February 27, 2018

The post Σάρωσε ο Βασιλιάς στα Laureus Awards! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα