Αέρας ο Ντελ Πότρο, θρίαμβος Σαποβάλοφ! – VIDEO

H απόσυρση του Ράφα Ναδάλ δημιούργησε παγωμάρα στις κερκίδες, όμως οι Ντελ Πότρο, Τιμ, Σαποβάλοφ και Α.Ζβέρεφ, φρόντισαν να ζεστάνουν τους Μεξικανούς!

Πλούσια ήταν η δράση την Τρίτη, κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας των αγώνων στο Abierto Mexicano Telcel στο Ακαπούλκο.

Μπορεί ο νέος τραυματισμός του Ράφαελ Ναδάλ να ανάγκασε το Νο1 του ταμπλό να αποσύρει τη συμμετοχή

του από τη διοργάνωση, λίγες μόλις στιγμές πριν τον εμφύλιο με τον Φ.Λόπεζ, ωστόσο τα μεγάλα ονόματα που βρέθηκαν στο κεντρικό court κάλυψαν επάξια το κενό του αναντικατάστατου Ισπανού!

Καταρχήν, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και του 1ου γύρου, νικητής αναδείχθηκε ο Ντένις Σαποβάλοφ ο οποίος με μια εντυπωσιακή ανατροπή, κέρδισε 6-7(3), 6-3, 6-1 τον Κέι Νισικόρι που προερχόταν από μια καλή περίοδο στις ΗΠΑ, προσπαθώντας να επανέλθει από τον τραυματισμό του στον καρπό.

Ο 18χρονος Καναδός, Νο45 της παγκόσμιας κατάταξης, έσωσε τα 9 από τα 10 break point του αντιπάλου του και παρά το χαμηλό ποσοστό ευστοχίας στο 1ο (45%) και τα 11 διπλά λάθη, κατάφερε να ολοκληρώσει μια σπουδαία ανατροπή μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά αγώνα!

“Είναι δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Κέι, είναι πολύ σταθερός και κινείται υπέροχα. Ήταν ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς για μένα” είπε ο Σαποβάλοφ ο οποίος στο 3ο σετ έπαιξε εκπληκτικό τένις!

Στο 2ο γύρο, ο Σαποβάλοφ θα αναμετρηθεί με τον Ντόμινικ Τιμ, μετά την πολύ δύσκολη νίκη του Αυστριακού επί του qualifier, Νο113 στον κόσμο, Κάμερον Νόρι με 6-3, 5-7, 7-5 μετά από 2 ώρες και 22 λεπτά, στο τελευταίο ματς της ημέρας που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

O Τιμ, Νο3 του ταμπλό και Νο6 στον κόσμο, προέρχεται από την ήττα στα προημιτελικά του Rio Ope (Φερνάντο Βερντάσκο), αδυνατώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Βραζιλία.

Εκπληκτικό forehand του Τιμ

https://www.tennis24.gr/wp-content/uploads/2018/02/fKNepfYCnRvFrFJg.mp4

Άνετη πρεμιέρα είχε ο Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο ο οποίος χρειάστηκε μόλις 62 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μίσα Ζβέρεφ με 6-1, 6-2 και επέστρεψε εντυπωσιακά στο tour, μετά την απρόσμενη ήττα από τον Φράνσις Τιαφό στο Delray Beach Open την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο Πύργος του Ταντίλ που ανέβηκε στην 9η θέση της παγκόσμιας κατάταξης την προηγούμενη Δευτέρα, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα από το serve/volley παιχνίδι του Γερμανού και με έξι break σε 11 ευκαιρίες, “καθάρισε” εύκολα τη νίκη.

Αντίπαλος του Ντελ Πότρο στο 2ο γύρο, ο πολύπειρος Νταβίντ Φερέρ σε ένα ματς που αναμένεται να καταθέσουν τη ψυχή τους οι δύο σπουδαίοι τενίστες.

Cruise Control.@delpotrojuan eases past M. Zverev 6-1 6-2. Books meeting with Ferrer.#AMT2018 pic.twitter.com/3T6JdtABtE

Tennis TV (@TennisTV) 28 Φεβρουαρίου 2018

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο εξασφάλισε και το Νο2 του ταμπλό, Αλεξάντερ Ζβέρεφ με νίκη 6-3, 7-5 επί του Μακένζι Μακντόναλντ.

Αντίθετα, άλλον έναν πρόωρο αποκλεισμό γνώρισε ο Τζακ Σοκ, Νο10 της παγκόσμιας κατάταξης, αφού ηττήθηκε με 7-5, 7-6(3) από τον συμπατριώτη του qualifier, Ερνέστο Εσκομπέντο.

Τέλος, ο Θανάσης Κοκκινάκης έδειξε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον αστράγαλο από το Challenger στο Μορέλος την προηγούμενη εβδομάδα και ξεκίνησε δυνατά στο Ακαπούλκο, πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη επί του ανερχόμενου Αλεξάντερ Μπούμπλικ με 6-4, 6-3 σε 68 λεπτά!

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός, Νο199 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Φελισιάνο Λόπεζ στο 2ο γύρο, μετά και τη νίκη του αριστερόχειρα Ισπανού στα τρία σετ επί του lucky loser, Τάρο Ντάνιελ.

ABIERTO MEXICANO DRAW | OOP (-8h) | TV SCHEDULE

The post Αέρας ο Ντελ Πότρο, θρίαμβος Σαποβάλοφ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα