“Ξυπνάει” ο Φονίνι στο χώμα (vid)

Στο αγαπημένο του μέρος, όπως ο ίδιος δήλωσε για τα χωμάτινα τουρνουά της Λατινικής Αμερικής, ο Φάμπιο Φονίνι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Rio Open τη Βραζιλία μετά από σπουδαία εμφάνιση και ανατροπή επί του Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στο ντέρμπι του 2ου γύρου.

Ο 34χρονος Ιταλός, Νο38 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και έμεινε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε το προβάδισμα του Ισπανού και με 5-7, 6-4, 6-3 πήρε το εισιτήριο για τους καλύτερους “8” της ATP

500 διοργάνωσης.

“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νίκη και την απόδοσή μου, κυρίως γιατί πάλεψα μέχρι το τέλος. Στο Ρίο έχω καλές αναμνήσεις. Το Λατινοαμερικάνικο swing είναι το αγαπημένο μου μέρος” τόνισε χαρακτηριστικά ο Φονίνι ο οποίος στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Φεντερίκο Κορία που απέκλεισε τον Φερνάντο Βερντάσκο.

Στο κλείσιμο της Τετάρτης, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν ήταν επιβλητικός απέναντι στον Πέδρο Μαρτίνεζ, κερδίζοντας τον Ισπανό με 6-1, 6-1. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το επικό δεύτερο game του 2ου σετ που διήρκησε 25 λεπτά (!) και παίχτηκαν 30 πόντοι!

Ο Αργεντίνος, Νο3 του ταμπλο, στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Πάμπλο Αντουχάρ που απέκλεισε στα τρία σετ τον συμπατριώτη του, Άλμπερτ Ράμος-Βινιόλας.

RIO OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post “Ξυπνάει” ο Φονίνι στο χώμα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα