Νέα προπονήτρια του Σίνερ η Σαράποβα ;

Ο Γιάνικ Σίνερ, έκανε γνωστό πως από εδώ και στο εξής δεν θα δουλεύει με τον επί χρόνια μέντορά του, Ρικάρντο Πιάτι, καθώς και με κανένα άλλο μέλος της -μέχρι πρότινος- προπονητικής του ομάδας.

Ο 20χρονος Ιταλός, Νο10 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στην καριέρα του και ετοιμάζει ριζικές αλλαγές στο προπονητικό του τιμ. Σύμφωνα, μάλιστα, με ιταλικά ΜΜΕ, φαβορί για να γίνει νέα

προπονήτρια του Σίνερ, είναι η Μαρία Σαράποβα!

Η 34χρονη Ρωσίδα, άλλοτε Νο1 τενίστρια στον κόσμο και κάτοχος πέντε Grand Slam τίτλων, διατηρεί εξαιρετικές φιλικές σχέσεις με τον Ρικάρντο Πιάτι, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό του Σίνερ από το 2015.

Πριν μερικούς μήνες, Πιάτι, Σίνερ και Σαράποβα δείπνησαν παρέα, με την Ρωσίδα να γνωρίζει τον Ιταλό τενίστα και το… κονέ, έγινε.

Όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, ο Σίνερ θα αλλάξει ολόκληρο το προπονητικό τιμ του, θα προσλάβει νέο φυσιοθεραπευτή και νέο γυμναστή, μιας και έλυσε τη συνεργασία του και με τους έξι ανθρώπους της ομάδας του.

Με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο 20χρονος τους ευχαρίστησε για όλα όσα πέτυχαν μαζί, ενώ δεν θέλησε να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες για τον λόγο του “διαζυγίου”, καθώς και για τον επόμενο προπονητή του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, πάντως, ο Σίνερ είχε τονίσει πως θέλει σύντομα στην καριέρα του να έχει… supercoach. Θα είναι η Μαρία Σαράποβα ; Θα είναι ο Μπόρις Μπέκερ ; Ο Μάγκνους Νόρμαν, ίσως ;

Το μόνο σίγουρο, είναι, ότι αν επόμενη προπονήτριά του, είναι η πετυχημένη Ρωσίδα, τότε θα έχουμε ένα νέο, πολύ hot ντουέτο παίκτη-προπονητή, στο ανδρικό Tour.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Νέα προπονήτρια του Σίνερ η Σαράποβα ; appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα