Ντουμπάι: Η Τάιχμαν απέκλεισε την Σβιτολίνα

H Tζιλ Τάιχμαν παίζοντας εξαιρετικά τόσο στο tie-break του 1ου set, όσο και σε ολόκληρο το 2ο set επικράτησε της Ελίνα Σβιτολίνα με 7-6(0), 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 2η συνεχόμενη χρονιά. 

Η περσινή ημιφιναλίστ της διοργάνωσης, η οποία φέτος ξεκίνησε από τα προκριματικά και συνεχίζει στο τουρνουά ως lucky loser

(πήρε τη θέση της Μαρίας Σάκκαρη), κέρδισε για 2η σερί φορά την Ουκρανή, πρώην Νο3 του κόσμου μετά από τον περασμένο Απρίλιο στο Madrid Open. 

Σερβίροντας εξαιρετικά, έχοντας 81% κερδισμένους πόντους στο 1ο service (30/37), η Νο35 του κόσμου πίεσε από την αρχή το ασταθές service της Σβιτολίνα, η οποία κρατήθηκε στο 1ο set χάρη σε δύο μεγάλα hold, όπου σε ένα από αυτά χρειάστηκε να σβήσει και break-point. 

Το set πήγε στο tie-break εκεί όπου η Τάιχμαν ήταν απόλυτη και χωρίς να χάσει πόντο επικράτησε με 7/0 παίρνοντας το προβάδισμα στην αναμέτρηση. 

Στο 2ο σκέλος η Σβιτολίνα μπήκε πιο δυναμικά απειλώντας για πρώτη φορά το service της αντιπάλου της, η οποία όμως έσβησε και τα 5 break-points της Ουκρανής, ενώ αντίθετα η ίδια με δύο break και 5 σερί games μετέτρεψε το 0-1 σε 5-1 “κλειδώνοντας ουσιαστικά τη νίκη και την πρόκριση. 

Στην επόμενη φάση η Ελβετίδα θα παίξει με μία εκ των Βερόνικα Κουντερμέτοβα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα.

WTA 500 DUBAI DFTC SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+2h)

The post Ντουμπάι: Η Τάιχμαν απέκλεισε την Σβιτολίνα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα