Ξεκίνησε η οροφή για το Philippe Chatrier!

Το Γαλλικό Όπεν είναι το μοναδικό Grand Slam που δεν διαθέτει γήπεδο με αναδιπλώμενη οροφή, κάτι που πρόκειται να αλλάξει την επόμενη τριετία

Η εικόνα αυτή τη στιγμή του Philippe Chatrier είναι αποκαρδιωτική αλλά και παράλληλα ενθαρρυντική!

Τα σημαντικά έργα βελτίωσης έχουν ξεκινήσει στο ιστορικό κεντρικό court του Roland Garros και το γήπεδο θυμίζει εργοτάξιο.

Για την ακρίβεια, οι πρώτες βάσεις

των έργων είχαν ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς αλλά ολοκληρώθηκαν τον Απρίλιο προκειμένου να είναι σε θέση να διεξαχθεί εκεί το δεύτερο Grand Slam της σεζόν και επανεξεκίνησαν με την ολοκλήρωσή του.

Μέχρι το τέλος του 2020, το Philippe Chatrier θα διαθέτει τη δική του οροφή σε ένα γενικό πλάνο αναδιαμόρφωσης των ιστορικών εγκαταστάσεων, προϋπολογισμού 350εκ. ευρώ!

“Ήταν μια αστεία πρόκληση στην αρχή όμως τελευταία έχω χάσει τον ύπνο μου. Δεν με ανησυχεί ο εαυτός μου ή το μέλλον. Είμαι 70 ετών. Τα έχω δει όλα. Όμως, είμαι τόσο δεμένος με το γήπεδο αυτό που θέλω τα έργα να γίνουν όπως πρέπει. Γι’αυτό δεν μπορώ να κοιμηθώ” είπε στους New York Times, ο υπεύθυνος του έργου, Ζιλ Ζορτνάν.

Νυχτερινά session αγώνων, συνέχιση του αγώνα ακόμα και όταν βρέχει και πολλά περισσότερα εισιτήρια προς πώληση, θα είναι μόνο λίγα από τα οφέλη που θα αποκτήσει το Γαλλικό Όπεν και που ήδη απολαμβάνουν τα υπόλοιπα τρία Grand Slam.

The post Ξεκίνησε η οροφή για το Philippe Chatrier! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα