“Μερικές φορές η Μίρκα δεν ξέρει καν αν κέρδισα”

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε μια συνέντευξη στο SRF, κανάλι της Ελβετικής τηλεόρασης, μίλησε για την σχέση του με την γυναίκα του, Μίρκα Βάβρινετς, αλλά και το πόσο επηρεάζει τον ίδιο η απουσία της από τους αγώνες του…

Ο Ρότζερ Φέντερερ δεν είναι ο πρώτος τενίστας, ούτε ο τελευταίος, που έχει παντρευτεί γυναίκα η οποία έχει άμεση σχέση με το άθλημα. Η Μίρκα Βάβρινετς ήταν επαγγελματίας αθλήτρια, εγκαταλείποντας το τένις το 2002, έχοντας ρεκόρ καριέρας το Νο76 του κόσμου και καλύτερη

πορεία σε Grand Slam τον 3ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν.

Πάντως, αυτό δεν σημαίνει πως η κατά τρία χρόνια μεγαλύτερη του Φέντερερ Μίρκα, προλαβαίνει να παρακολουθεί όλους τους αγώνες του άντρα της. Ο Ελβετός μίλησε σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας του τονίζοντας πως αρκετές φορές η Σλοβάκα γυναίκα του δεν γνωρίζει καν μετά το ματς αν κέρδισε ή έχασε, πράγμα που της το ανακοινώνει ο ίδιος μέσω τηλεφώνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο “Βασιλιάς”:

“Δεν μου αρέσει να αγωνίζομαι χωρίς να είναι στο γήπεδο η Μίρκα, είναι πολύ απλό. Είναι συχνά μαζί μου, σχεδόν οπουδήποτε πηγαίνω, στις καλές και τις άσχημες στιγμές. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως μπορεί να με ακολουθεί πάντα.

Μερικές φορές είναι αφοσιωμένη στα παιδιά μας παρά στο τένις, είναι απόλυτα λογικό ούτως ή άλλως. Επίσης, αρκετές φορές δεν γνωρίζει καν με ποιον πρόκειται να παίξω, ή αν κέρδισα μετά από κάποιον αγώνα.

Της τηλεφωνώ αμέσως μετά τους αγώνες μου και της ανακοινώνω αν κέρδισα ή όχι. Ξέρει πολλά πράγματα για το τένις, γνωρίζει από μέσα τι συμβαίνει στο άθλημα και με ξέρει επίσης πολύ καλά. Με καταλαβαίνει όταν δεν αισθάνομαι όμορφα, όταν στεναχωριέμαι και όταν είμαι χαρούμενος”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Μερικές φορές η Μίρκα δεν ξέρει καν αν κέρδισα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα