Το “σήκωσε” εντός έδρας ο Τζόνσον! – VIDEO

Ο Στιβ Τζόνσον κατέκτησε τον τίτλο στο Hall of Fame Open του Νιούπορτ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, νικώντας τον Ινδό Ραμκουμάρ Ραμανάταν στον τελικό της διοργάνωσης μετά από μεγάλη μάχη που κρίθηκε στα τρία σετ…

Ο τέταρτος τίτλος καριέρας είναι γεγονός για τον Στιβ Τζόνσον. Ο Αμερικανός… ειδικεύεται στο παιχνίδι στο γρασίδι και παίζοντας εξαιρετικό τένις καθ΄όλη την εβδομάδα στο Νιούπορτ μπόρεσε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου στην πράσινη επιφάνεια.

Το Νο48 στην παγκόσμια κατάταξη

της ΑΤΡ αυτήν την στιγμή επιβλήθηκε της μεγάλης έκπληξης του τουρνουά, του Ινδού Ραμκουμάρ Ραμανάταν Νο161 του κόσμου, μετά από 2 ώρες αγώνα με τελικό σκορ 7-5, 3-6, 6-2 και πανηγύρισε τον δεύτερο φετινό του τίτλο, αλλά και δεύτερο συνολικά σε τούτη την επιφάνεια.

A fourth career ATP title and the second of 2018 for @SJohnson_89

Beats Ramanathan 7-5 3-6 6-2 to win in Newport.#DellTechOpen pic.twitter.com/2vE2GDRhSg

Tennis TV (@TennisTV) 22 Ιουλίου 2018


Ο Ραμανάταν έφτασε πολύ κοντά στο να γράψει ιστορία, καθώς αν κατάφερνε να κερδίσει τον Τζόνσον στον τελικό του Hall of Fame Open θα γινόταν ο πρώτος Ινδός, μετά τον Λίντερ Πάες, που θα κατακτούσε τίτλο ΑΤΡ στα μονά, μετά από 20(!) ολόκληρα χρόνια.

Ο Αμερικανός όμως είχε διαφορετική άποψη και έδειξε ότι είναι ποιοτικά καλύτερος του αντιπάλου του φεύγοντας νικητής από το court, έχοντας και την συμπαράσταση-βοήθεια των συμπατριωτών του στις κερκίδες του γηπέδου κατά την διάρκεια του τελικού.

Από την Δευτέρα, ο Τζόνσον θα “αναρριχηθεί” 14(!) θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, φτάνοντας στο Νο34 μετά τον τίτλο που κέρδισε στο Νιούπορτ, ενώ ο Ραμανάταν αναμένεται να πραγματοποιήσει ρεκόρ καριέρας κερδίζοντας 46(!) θέσεις από την πορεία του στο 250αρι τουρνουά, ανεβαίνοντας με την σειρά του στο Νο115 του κόσμου!

Κυριακή 22/7: Τελικός Hall of Fame Open
Johnson (USA) beat Ramanathan (India) 7-5, 3-6, 6-2

HALL OF FAME OPEN DRAW

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Το “σήκωσε” εντός έδρας ο Τζόνσον! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα