Βρίσκει ρυθμό ο “Βασιλιάς”! – VIDEO

Πολύ βελτιωμένος σε σχέση με την πρεμιέρα του κόντρα στον Μίσα Ζβέρεφ, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με σχετικά άνεση και πολύ ωραίο τένις του Γκουίντο Πέγια και προκρίθηκε στα ημιτελικά της Στουτγκάρδης!

Ανεβάζει στροφές ο “Μαέστρος”!

Ο 36χρονος τενίστας ήταν πολύ καλύτερος στον δεύτερό του αγώνα στο Γερμανικό Όπεν σε σχέση με την πρεμιέρα του, έδειξε να πατά πολύ καλύτερα στα πόδια του, χάρισε αρκετές στιγμές μαγείας και στο τέλος πήρε τη νίκη κόντρα σε έναν πολύ φιλότιμο Γκουίντο Πέγια με 6-4, 6-4.

Η νίκη αυτή τον στέλνει μάνι-μάνι στα ημιτελικά του τουρνουά, οπότε χρειάζεται

ακόμα μία νίκη για να ξαναγυρίσει στο Νο1 του κόσμου από την επόμενη Δευτέρα, με την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης!

Ο Ελβετός ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και αν εξαιρεθούν τα δύο τελευταία δικά του servie games που ήταν αρκετά αγχωτικά με τον Πέγια να έχει δύο break back ευκαιρίες στο δεύτερο σετ, κατά τα άλλα, ο “Βασιλιάς” με τη γνωστή του άνεση και σιγουριά “καθάρισε” τον αγώνα εύκολα.

Τα σερβίς του είχαν πολύ καλύτερο ρυθμό, τα ανεβάσματά του στο φιλέ ήταν, τις περισσότερες φορές, μαγικά ενώ βρήκε τα δυνατά χτυπήματα από τη βασική γραμμή, κυρίως με το forehand, που στο αγαπημένο του γρασίδι τον κάνουν σχεδόν ανίκητο.

Ο Νικ Κύργιος θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του “Βασιλιά” σε έναν blockbuster ημιτελικό με τους δύο τενίστες να αναμετρώνται για πρώτη φορά στο γρασίδι έχοντας δώσει δύο προηγούμενους επικούς αγώνες σε χώμα και σκληρή επιφάνεια όπου μοιράστηκαν τις νίκες!

Σε ένα ντέρμπι από τα παλιά, ο Μίλος Ράονιτς, με δύο tie breaks, 7-6(2), 7-6(1), πέταξε εκτός τουρνουά τον Τόμας Μπέρντιχ που φάνηκε, τουλάχιστον να βρίσκει κάπως καλύτερο ρυθμό μετά από μία καταστροφική χωμάτινη σεζόν όπου έμεινε χωρίς νίκη!

Ο Λούκα Πούιγ, που επίσης είχε μια τραγική χωμάτινη σεζόν, θα είναι ο αντίπαλος του Καναδού στα ημιτελικά μετά τη δύσκολη νίκη του επί του Ντένις Ιστόμιν με 6-4, 6-7(5), 6-3.

Παρασκευή, 15/6: Προημιτελικοί Stuttgart Open
Federer (Switzerland) beat Pella (Argentina) 6-4 6-4
Pouille (France) beat Istomin (Uzbekistan) 6-4 6-7(5) 6-3
Raonic (Canada) beat Berdych (Czech Republic) 7-6(2) 7-6(1)
Kyrgios (Australia) beat Lopez (Spain) 6-4 3-6 6-3

STUTTGART SINGLES DRAW | OOP (-1h)

Κώστας Αϊτάκης

The post Βρίσκει ρυθμό ο “Βασιλιάς”! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα