Είμαι πιο ώριμος! – VIDEO

Για την απόφασή του να μην αγωνιστεί στο Γαλλικό Όπεν παρά την κλήρωση “λουκούμι” και γενικά για τον τρόπο που προσεγγίζει πλέον τα πράγματα, μίλησε ο Νικ Κύργιος από τη Στουτγκάρδη

Με νίκη συνδύασε την επιστροφή του στο tour ο ανανεωμένος Νικ Κύργιος ο οποίος το προηγούμενο τρίμηνο αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα με τον αγκώνα του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει μέρος σε τουρνουά.

Ο Ελληνοαυστραλός είχε δηλώσει κανονικά συμμετοχή στο Γαλλικό Όπεν, όμως μια ημέρα πριν τον προγραμματισμένο αγώνα

του με τον Μπέρνταρντ Τόμικ στον 1ο γύρο, απέσυρε τη συμμετοχή του για να ολοκληρώσει 100% το στάδιο της αποθεραπείας και να είναι πιο έτοιμος για το γρασίδι.

“Πέρυσι οι γιατροί με είχαν συμβουλέψει να μην αγωνιστώ στο Παρίσι όμως εγώ έπαιξα. Φέτος πιστεύω έκανα μια πιο ώριμη επιλογή και πολλοί μου είπαν ότι ήταν η κατάλληλη απόφαση. Όλοι οι γιατροί που είδα μου είπαν ότι ήταν έξυπνη κίνηση.

“Όταν είδα την κλήρωση, σκέφτηκα ότι έχω πολύ μεγάλη ευκαιρία να τα πάω καλά. Όμως σκέφτηκα ώριμα…” είπε ο Κύργιος από τη Στουτγκάρδη όπου βρίσκεται για το Mercedes Cup.

To No24 του κόσμου, κάτοχος τεσσάρων τίτλων ATP, μίλησε και για τις προσδοκίες που έχει στο Wimbledon.

“Θέλω πολύ να παίξω καλά εκεί. Αν προετοιμαστώ κατάλληλα, θα είναι δύσκολο να με σταματήσει κάτι. Νιώθω καλά σωματικά και αυτό είναι το σημαντικό τώρα”.

Ο 23χρονος Κύργιος, γνωστός για τα trick shots μέσα στους αγώνες, είπε ότι μερικές φορές είναι προτιμότερο να διασκεδάζεις τον κόσμο παρά η νίκη…

“Στο τέλος της ημέρας, ο κόσμος πληρώνει για να έρθει να μας δει. Είμαστε διασκεδαστές τους. Θέλουν να δουν ωραίο και θεαματικό τένις. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Θέλω να τους προσφέρω ένα καλό show” είπε ο Κύργιος και ήδη από την πρεμιέρα του στη Στουτγκάρδη τα κατάφερε, με αυτόν τον εντυπωσιακό tweener.

The post Είμαι πιο ώριμος! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα