Αποσύρθηκε από δυο τουρνουά ο Βαβρίνκα!

Η εφιαλτική σεζόν για τον Στάνισλας Βαβρίνκα συνεχίζεται. Ο Ελβετός έχει “κατρακυλήσει” στο Νο263 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ και μόλις την Πέμπτη ανακοίνωσε την απόσυρσή του από δυο τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι…

Μια από τις χειρότερες χρονιές της καριέρας του διανύει ο Σταν Βαβρίνκα, ο οποίος βλέπει τον εαυτό του να μην μπορεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό με αποτέλεσμα να χάνει συνεχώς θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και να δυσκολεύεται όσο ποτέ να βρει νίκες.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο 33χρονος κάτοχος τριών Grand Slam

τίτλων, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από δυο χωμάτινα τουρνουά μέσα στο καλοκαίρι, μετά από παρότρυνση της ιατρικής του ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαβρίνκα ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο τέλος Ιουλίου για πρώτη φορά στην καριέρα του στο τουρνουά του Μπάσταντ της Σουηδίας, αλλά και στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Ο “Stanimal” ετοιμάζεται πυρετωδώς για να αγωνιστεί στο επικείμενο Queen’s στην Μεγάλη Βρετανία και οι γιατροί του τον συμβούλευσαν να αποφύγει τις συνεχείς αλλαγές επιφανειών, καθώς μπορεί να του προξενήσουν πρόβλημα στο γόνατο.

Αυτό θορύβησε τον Βαβρίνκα ο οποίος απέσυρε κατευθείαν τις συμμετοχές του από τα τουρνουά στο χώμα, με τον ίδιο να μην αναμένεται να αγωνιστεί στο Γκστάαντ για πρώτη φορά μετά το 2003!

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του:

“Περίμενα πως και πως να κάνω το ντεμπούτο μου στο Μπάσταντ, μιας και άκουσα τόσο καλά λόγια για την διοργάνωση. Επίσης, όπως ξέρουν όλοι, πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στο Γκστάαντ της Ελβετίας μπροστά στους φιλάθλους μου.

Το τουρνουά στο Γκστάαντ σημαίνει πολλά για εμένα, ελπίζω να επιστρέψω σε αυτό το πολύ όμορφο μέρος στο μέλλον. Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποσύρομαι από κάποιο τουρνουά, αλλά πρέπει να ακούσω τους γιατρούς μου και να ακολουθήσω τις συμβουλές τους. Δουλεύω πολύ σκληρά για παραπάνω από έναν χρόνο, δεν θέλω να ρισκάρω τώρα και να καταστραφώ”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Αποσύρθηκε από δυο τουρνουά ο Βαβρίνκα! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα