1εκ. € για να παίξει στη Στουτγκάρδη!

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι μακράν ο πιο εμπορικός τενίστας στον κόσμο και τα μικρότερα τουρνουά πρέπει να πληρώσουν εξίσου καλά για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή του

Ο διευθυντής αγώνων του Mercedes Cup, Έντγουιν Βειντόρφερ, αποκάλυψε το ποσό που χρειάστηκε να δαπανήσει η διοργάνωση για να φέρει και φέτος τον Ρότζερ Φέντερερ στη Στουτγκάρδη.

Για να γίνει αυτό, λοιπόν, χρειάστηκε

1εκ. ευρώ που είναι υψηλότερο από το συνολικό prize money που δίνει το ATP 250 τουρνουά στους αθλητές που συμμετάσχουν (730,000€)!!

“Του αρέσει πολύ εδώ. Έρχεται χωρίς την οικογένεια και τα παιδιά. Καταφθάνει χωρίς το ιδιωτικό του τζετ αλλά οδηγώντας, με το αυτοκίνητό του. Νιώθει σαν το σπίτι του”.

Φέτος, το τουρνουά δέχθηκε μεγάλο πλήγμα από τις αποσύρσεις των Ντιμιτρόφ, Μονφίς και Τσουνγκ, ωστόσο εξασφαλίσθηκε η συμμετοχή του Ρότζερ Φέντερερ τον Απρίλιο, όταν οι διοργανωτές αποφάσισαν να επενδύσουν πάνω στον Φέντερερ.

“Οι πωλήσεις των εισιτηρίων αυξήθηκαν δραστικά. Το όνομά του έδωσε μεγάλη ώθηση. Είναι πρωτοκλασάτος αθλητής” είπε ο Βειντόρφερ, δικαιολογώντας τα πολλά λεφτά που χρειάστηκαν για να φέρουν τον μαέστρο στη Στουτγκάρδη.

Ο Φέντερερ αγωνίζεται την Παρασκευή (16:00GR) κόντρα στον Γκουίντο Πέγια για τα προημιτελικά του Mercedes Cup και σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίζει έναν εκ των Κύργιο-Λόπεζ στους “4” της διοργάνωσης.

Αν ο 36χρονος Ελβετός φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης, την ερχόμενη Δευτέρα θα επιστρέψει στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης!

STUTTGART SINGLES DRAW | OOP (-1h)

The post 1εκ. € για να παίξει στη Στουτγκάρδη! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα