Βραζιλία: Πρεμιέρα με ήττα για την Λάκη

14:10 8/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Ηττήθηκε στην πρεμιέρα της στο ITF Pro τουρνουά των 80.000 δολαρίων στη Βραζιλία η Μιχαέλα Λάκη και έμεινε εκτός συνέχειας πρόωρα στη διοργάνωση, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει σήμερα η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, με στόχο την πρόκριση στον 2ο γύρο.

Η 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια έχασε από την 21χρονη Αργεντίνα Τζούλια Ριέρα, με 7-5, 6-3, έπειτα από μία ώρα και 34 λεπτά αγώνα, και δεν

πήρε το εισιτήριο για τη φάση των “16”.

Στο 1ο set η Λάκη ξεκίνησε πιο δυναμικά στο κορτ με service game και break (2-0), όμως άμεσα απάντησε η No2 του ταμπλό, που όχι μόνο ισοφάρισε, αλλά έσπασε εκ νέου το service της Ελληνίδας και πήρε διαφορά ασφαλείας (5-3).

Η Μιχαέλα απάντησε στο 2ο break (5-5), όμως στο φινάλε του πρώτου μέρος η Αργεντίνα βρήκε και 3ο break, και στο 12ο game σέρβιρε άψογα για το προβάδισμα στα set (7-5).

Στο 2ο set, μέχρι το 6ο game αμφότερες σέρβιραν εξαιρετικά και κρατούσαν την ισοπαλία (3-3), αλλά από εκεί και έπειτα η Λάκη δε βρήκε νέα επιθετική λύση, και με σερί 3/3 κερδισμένα games η Ριέρα ολοκλήρωσε τη straight νίκη (6-3).

Όσον αφορά την Παπαμιχαήλ, αυτή θα αγωνιστεί σήμερα στις 17:30 GR κόντρα στην 28χρονη Ιταλίδα, και προερχόμενη από τα προκριματικά, Μιριάνα Τόνα, και εφόσον νικήσει θα παίξει μετά είτε με την Άνα Καντιότο (Βραζιλία), είτε με την Νοέλια Σεμπάλος Μέλγαρ (Βολιβία).

The post Βραζιλία: Πρεμιέρα με ήττα για την Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βραζιλία, Πρεμιέρα, Λάκη,vrazilia, premiera, laki