National Bank Open: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Φοκίνα στα διπλά

11:52 8/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Σήμερα Τρίτη θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο National Bank Open, στο Τορόντο του Καναδά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίζοντας τον πρώτο του αγώνα στα διπλά της διοργάνωσης, με συμπαίκτη του τον Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα.

Το ελληνοϊσπανικό δίδυμο θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς και No6 του ταμπλό, Κέβιν Κράβιτζ και Τιμ Πουτζ, με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο Court 4 και να ξεκινά μετά τις 19:30 GR.

Οι νικητές της σημερινής πρεμιέρας θα παίξουν  είτε κόντρα στους Καναδούς

Μπέντζαμιν Σίγκουιν και Κέσλεϊ Στίβενσον, είτε απέναντι στους Νίκολας Μαχούτ (Γαλλία) και Βάσεκ Πόσπισιλ (Καναδάς), για την προημιτελική φάση του ATP Masters 1000.

Παράλληλα, ο Στέφανος έμαθε τα ξημερώματα και τον πρώτο του αντίπαλο στα μονά του του τουρνουά. Θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Γκάελ Μονφίς, μετά τη νίκη του 36χρονου Γάλλου κόντρα στον Κρίστοφερ Γιούμπανκς με 7-6(3), 6-7(4), 6-1, μετά από 2 ώρες και 26 λεπτά αγώνα.

Στα άλλα ματς του ημερήσιου προγράμματος στο Τορόντο, ενδιαφέρον συγκεντρώνει η αναμέτρηση του Λορένζο Σονέγκο με τον Άντι Μάρεϊ στις 19:30 GR, ενώ τη σκυτάλη στο κεντρικό κορτ θα πάρουν οι Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ταλόν Γκρίκσπουρ.

Τέλος, στο Grandstand ξεχωρίζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Άλεξ Ντε Μινόρ και Κάμερον Νόρι, που θα αρχίσει μετά τις 22:00 GR, ενώ νωρίτερα θα αγωνιστούν οι Τόμας Μάρτιν Ετσεβερί και Σεμπάστιαν Κόρντα (18:00 GR), αλλά και οι Ούγκο Αμπέρτ και Νίκολας Τζάρι (20:00 GR).

NATIONAL BANK OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post National Bank Open: Πρεμιέρα για Τσιτσιπά και Φοκίνα στα διπλά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα