Ζόμερ: «Σπουδαίος σύλλογος η Ίντερ»

Ο Ελβετός τερματοφύλακας ανακοινώθηκε επισήμως από την ιταλική ομάδα, η οποία τον απέκτησε από την Μπάγερν Μονάχου, για να αντικαταστήσει τον Αντρέ Ονάνα. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 6,7 εκατομμύρια ευρώ, με τον Ζόμερ να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ελβετός παίκτης δήλωσε αρχικά: «Η Ιντερ είναι ένας τεράστιος σύλλογος σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Το να παίξω σε μια τόσο σημαντική ομάδα είναι μια νέα

πρόκληση για εμένα και για την καριέρα μου. Ανυπομονώ να παίξω στο Σαν Σίρο, να απολαύσω τον κόσμο, την ατμόσφαιρα και το Μιλάνο. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Δεν έχω πολλές προσδοκίες».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θέλω απλώς να παίξω και φυσικά με την ελπίδα να κερδίσουμε κάτι. Όλα θα είναι καινούργια και ανυπομονώ να ξεκινήσω. Το δυνατό μου σημείο είναι πως είμαι πολύ εκρηκτικός τερματοφύλακας και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα, ακόμη και όταν παίζω με τα πόδια μου. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα από τα καλύτερα προσόντα μου. Στον Ιντζάγκι αρέσει να χτίζει από πίσω, το έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, και αυτό είναι και το στυλ μου. Μου αρέσει να είμαι επιλογή για την ομάδα, μου αρέσει να παίζω απέναντι σε αντιπάλους που με πιέζουν. Προσπαθώ να δώσω αυτοπεποίθηση, να νιώθω ήρεμος».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζόμερ, Σπουδαίος, Ίντερ,zomer, spoudaios, inter