Μόντρεαλ: Η Κις το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς (vid)

09:29 8/8/2023 - Πηγή: Tennis24

Εννιά match points χρειάστηκε η Μάντισον Κις για να λυγίσει την αξιόμαχη αντίσταση της Βίνους Γουίλιαμς, στο βραδινό ντέρμπι της πρεμιέρας στο National Bank Open του Μόντρεαλ.

Η 28χρονη Αμερικανίδα, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-2, 7-5 της πολύπειρης συμπατριώτισσάς της και επέστρεψε δυναμικά, μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Citi Open της Ουάσιγκτον από τη Σάκκαρη την περασμένη εβδομάδα.

Αυτή ήταν η 6η συνάντηση ανάμεσα

στις δύο αμερικανίδες, με την Κις να πετυχαίνει την 4η νίκη της κόντρα στην 43χρονη Βίνους

Η Κις έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα, σερβίροντας στο 6-2, 5-4 για τη νίκη, όμως η Γουίλιαμς έδειξε αυταπάρνηση και μεγάλο σθένος, σώζοντας αρχικά 7 match points για να πάρει πίσω το break. Η Κις πέτυχε νέο break στο 11ο game (6-5) και στο 9ο match point της, σφράγισε το εισιτήριο για το 2ο γύρο όπου θα αντιμετωπίσει την Τζασμίν Παολίνι.

Holding steady in Canada @Madison_Keys slides past V. Williams 6-2, 7-5 and will now face Paolini in R2 #NBO23 pic.twitter.com/fqt7R3XbL0

wta (@WTA) August 8, 2023

Νωρίτερα τη Δευτέρα, Βικτόρια Αζαρένκα και Καρολίνα Πλίσκοβα, πήραν την πρόκριση στο 2ο γύρο με νίκες κόντρα σε Μάγκντα Λινέτ και Λιν Ζου αντίστοιχα.

Η Αζαρένκα που κέρδισε 6-3, 6-0 την Πολωνή, θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια του Citi Open Σλόαν Στίβενς ενώ η Πλίσκοβα σφράγισε το ραντεβού με το Νο1 του ταμπλό, Ίγκα Σφιόντεκ στη φάση των “64”.

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Μόντρεαλ: Η Κις το ντέρμπι με τη Γουίλιαμς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα