ΒΙΚΑ από τα παλιά! – VIDEO

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της πρώην κορυφής κόντρα στην Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, η σούπερ μαμά Βικτόρια Αζαρένκα, παίρνοντας πανηγυρικά την πρόκριση στις “8” καλύτερες του Μαϊάμι

Μόλις στο δεύτερό της τουρνουά εδώ και 8 μήνες στο tour, η Βικτόρια Αζαρένκα επιβεβαιώνει πόσο πολύ έχει λείψει από το γυναικείο τένις..

Το πρώην Νο1 του κόσμου, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και χρειάστηκε μόλις 82 λεπτά για να κερδίσει με 6-2, 6-2 την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και να προκριθεί στα προημιτελικά του Miami

Open, στην πολυαναμενόμενη μάχη δύο πρώην πρωταθλητριών στο Key Biscayne.

“Έκανα το παιχνίδι και αυτό που έχω δουλέψει τελευταία. Ήμουν επιθετική και εκμεταλλεύτηκα όλες τις ευκαιρίες μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα σταθερά σε όλο το ματς” είπε στους δημοσιογράφους η Βίκα.

“I played a high quality of tennis today and my game plan worked.” @Vika7 is thrilled after marching into the @MiamiOpen quarter-finals! pic.twitter.com/F2uEfmVPRM

WTA (@WTA) March 26, 2018

Η 28χρονη Λευκορωσίδα, Νο186 στον κόσμο, πέτυχε την 13η νίκη σε 18 αναμετρήσεις με την Ραντβάνσκα, σε ένα rivalry που κρατάει από το Wimbledon 2006 και μας έχει χαρίσει ορισμένους επικούς αγώνες.

Στα προημιτελικά του Μαϊάμι, η Αζαρένκα θα αντιμετωπίσει το Νο5 του ταμπλό, Καρολίνα Πλίσκοβα που έκανε περίπατο κόντρα στην Ζαρίνα Ντίγιας, επικρατώντας με 6-2, 6-1 της Καζάκας σε 56 λεπτά.

Στο μεταξύ, με μια φοβερή ανατροπή, η Βίνους Γουίλιαμς έθεσε εκτός υπεράσπισης τη Γιοχάνα Κόντα, στο σημαντικότερο και πιο συναρπαστικό ματς της ημέρας τη Δευτέρα.

Η 37χρονη Αμερικανίδα, Νο8 του ταμπλό και της κατάταξης, επικράτησε 5-7, 6-1, 6-2 της Βρετανίδας και παρέμεινε σε τροχιά 4ου τίτλου στο Μαϊάμι (1998, 1999, 2001), προερχόμενη από τρία σωσμένα match points στο προηγούμενο παιχνίδι της κόντρα στην Κίκι Μπερτένς.

Αντίπαλος της Βίνους στην 8αδα, η 24χρονη συμπατριώτισσά της, Ντανιέλ Κόλινς που προέρχεται από τα προκριματικά και κέρδισε 3-6, 6-4, 6-2 τη Μόνικα Πούιγκ.

Στο τέλος της ημέρας και μετά από αρκετή καθυστέρηση λόγω βροχής, η Γέλενα Οσταπένκο επικράτησε 7-6(4), 6-3 της Πέτρα Κβίτοβα σε ένα ακόμη ντέρμπι Grand Slammer.

Η Λετονή, Νο6 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει την Ελίνα Σβιτολίνα, Νο4 της διοργάνωσης, με φόντο την είσοδο στα ημιτελικά μετά και την δύσκολη επικράτηση νωρίτερα της Ουκρανής με 7-5, 6-4 επί της Άσλει Μπάρτι.

Οι προημιτελικοί του Μαϊάμι

5-Πλίσκοβα vs Αζαρένκα
13-Στίβενς vs 10-Kέρμπερ
6-Οσταπένκo vs 4-Σβιτολίνα
8-Γουίλιαμς vs Kόλινς

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

The post ΒΙΚΑ από τα παλιά! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα