Να μείνω και άλλο εδώ! – VIDEO

O Xoυάν Μαρτίν Ντελ Πότρο έχει φτάσει αισίως τις οκτώ σερί νίκες στο τουρ, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και ευελπιστεί αυτό να διαρκέσει ακόμα περισσότερο σε ένα τουρνουά που λατρεύει, όπως το Miami!

Είναι, αναμφίβολα, αυτή τη στιγμή, ο πιο “καυτός” παίκτης στο τουρ!

Ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο, μετά την κατάκτηση του Indian Wells, έχει ξεκινήσει δυναμικά και το Miami Open, βρίσκεται ήδη στον τέταρτο γύρο μετά την εύκολη νίκη του επί του Κέι Νισικόρι και ποιος ξέρει πού μπορεί να φτάσει!

“Είναι αλήθεια ότι παίζω καλά! Αλλά

μπορώ ακόμα καλύτερα! Το σώμα μου έχει αρχίσει να αισθάνεται κάπως την πίεση από τα καλά αποτελέσματα. Αλλά θέλω να μείνω και άλλο εδώ μιας και είναι η τελευταία χρονιά του Key Biscayne (τωρινό venue της διοργάνωσης)” ανέφερε αρχικά ο Ντέλπο.

Πέρσι, ακολούθησε ένα “ελαφρύ” πρόγραμμα τη χωμάτινη περίοδο. Ποιο είναι το σχέδιο για φέτος;

“Το ίδιο βασικά. Δεν είναι η προτίμησή μου τα χωμάτινα τουρνουά. Θα παίξω στο Ρολάν Γκαρός και σε λίγα τουρνουά προετοιμασίας αλλά μέχρι εκεί” πρόσθεσε.

Τον έχουμε δει, όλη τη φετινή σεζόν, να χτυπά το backhand του σχεδόν με την, προ τραυματισμού του, δύναμη. Αισθάνεται ακόμα πόνο;

“Είναι καλύτερα, ναι, αλλά για να με βλέπετε να το χρησιμοποιώ, δουλεύω με ασκήσεις στον καρπό γύρω στις 3 ώρες τη μέρα. Μου τρώει πολύ χρόνο. Αλλά αν θέλω να συνεχίσω να παίζω έτσι, πρέπει να το υποστώ!” κατέληξε ο Πύργος του Ταντίλ.

Κώστας Αϊτάκης

The post Να μείνω και άλλο εδώ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα