Εκτός η Μουγκουρούθα! – VIDEO

Ακόμα ένα φετινό τουρνουά ολοκληρώθηκε πρόωρα για την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που αποκλείστηκε στον τέταρτο γύρο του Miami Open από την Σλόαν Στίβενς!

Δίχως τίτλο και μονάχα με έναν τελικό (Ντόχα) στην παρακαταθήκη της βαδίζει η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα στο 2018.

Η Ισπανίδα τενίστρια έχει μεγάλες μεταπτώσεις από την έναρξη της σεζόν που, παρέα με μερικά προβλήματα τραυματισμού συνθέτουν ένα όχι και τόσο καλό σκηνικό στη μέχρι στιγμής πορεία της σε ένα προβληματικό 2018.

Η νικήτρια του περσινού

Αμερικανικού Όπεν, Σλόαν Στίβενς είναι η τελευταία “δήμιος” της Μουγκουρούθα καθώς η εκρηκτική Αμερικανή επικράτησε με 6-3, 6-4 μιας νωθρής Ισπανίδας που δεν έπεισε πως μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω αυτήν την εβδομάδα στη Φλόνιντα.

Εχοντας αποκλειστεί από τον πρώτο μόλις γύρο και στην Καλιφόρνια και το Indian Wells, το φετινό της Sunshine Double θα πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα.

Και οι δύο τενίστριες ήταν εξαιρετικά ασταθείς στο πρώτο σετ στο οποίο είχαμε πέντε συνολικά breaks.

Η Στίβενς, που μετά την περσινή της επιτυχία στη Νέα Υόρκη, δεν “στάυρωνε” νίκη με τίποτα(!), έχει βρει αρκετά το ρυθμό στο παιχνίδι της φέτος και τελικά ήταν αυτή που άντεχε περισσότερο στα μεγάλας διάρκειας ράλι που αντάλλαξε με τη Μουγκουρούθα στην πολύ αργή επιφάνεια του Key Biscayne.

Εχοντας κάνει ένα break παραπάνω έκλεισε το πρώτο σετ και με παρόμοιο τρόπο, δύο break έναντι ενός, κράτησε στα χέρια της και το δεύτερο σετ απέναντι σε μια Μουγκουρούθα που ουδέποτε βρήκε σταθερότητα στο παιχνίδι της δείχνοντας σαφή σημάδια αγωνιστικής κρίσης.

Με το βλέμμα πλέον στο αγαπημένο της χώμα, η Ισπανίδα θα κληθεί να αλλάξει τις εντυπώσεις μιας πολύ μέτριας σεζόν.

Με περίπατο στα προημιτελικά του Miami Open προκρίθηκε η Καρολίνα Πλίσκοβα σε άλλο ματς του πρωινού προγράμματος.

Δευτέρα, 26/3: 4ος γύρος Miami Open

Ka. Pliskova (Czech Republic) beat Diyaz (Kazakhstan) 6-2 6-1

Stephens (US) beat Muguruza (Spain) 6-3 6-4

ΜΙΑΜΙ OPEN DRAW | OOP (-7h) | Live Scores

Κώστας Αϊτάκης

The post Εκτός η Μουγκουρούθα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα