Nick the Quick! – VIDEO

Οχι δεν μιλάμε για τον Νικ Καλάθη αλλά για τον Νικ Κύργιο που κέρδισε μέσα σε σκάρτη μία ώρα αγώνα τον Φάμπιο Φονίνι και προκρίθηκε έχοντας παίξει ελάχιστη ώρα τένις στον τέταρτο γύρο του Miami Open!

Βιαστικός!

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η μέχρι στιγμής εντυπωσιακή πορεία του Νικ Κύργιου στο φετινό Miami Open καθώς έχει παίξει μόλις δύο ώρες συνολικά για να φτάσει ήδη στον τέταρτο γύρο!

Ο 22χρονος τενίστας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ντέρμπι των “τρελών” του

τουρ εις βάρος του Φάμπιο Φονίνι και κέρδισε εύκολα τον μέτριο Ιταλό με 6-3, 6-3.

Οι δυο τους είχαν εντυπωσιακές πορείες πέρσι στη Φλόριντα φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά, αλλά εκεί ηττήθηκαν από τους δύο “αιώνιους”, ο μεν Κύργιος από τον Φέντερερ σε ένα ασύλληπτο ματς, ο δε Φονίνι από τον Ναδάλ.

Ωστόσο, ο μεταξύ τους αγώνας τη Δευτέρα είχε έναν και μόνο πρωταγωνιστή που δεν ήταν αλλος από τον Νικ όλα σωστά σερβίροντας άψογα (δεν άφησε ούτε ένα break point στο σερβίς του) ενώ και από τη βασική γραμμή είχε λελογισμένη επιθετικοτητα στην οποία δεν βρήκε απαντήσεις ο πιο ανυπόμονος Ιταλός.

Εχοντας κάνει από νωρίς break και στα δύο σετ, έβαλε το νερό στο αυλάκι και η μοναδική στιγμή που χρειάστηκε να τεσταριστεί πνευματικά ήρθε σε δικό του service game στο δεύτερο σετ όταν και ο διαιτητής παραχώρησε έναν πόντο στον Φονίνι μετά από επιτυχημένο challenge του Ιταλού, κάτι με το οποίο διαφώνησε έντονα.

Αν και συνέχισε μέχρι το τέλος του ματς να ειρωνεύεται τον umpire για την απόφασή του, αγωνιστικά ο Νικ δεν πληγώθηκε από το συγκεκριμένο γεγονός και με τον Φονίνι να παραπαίει πήρε μια, μάλλον πιο εύκολη του αναμενομένου, πρόκριση για τους “16”.

Τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ τον οποίον είχε αντιμετωπίσει και πέρυσι σε ένα εκπληκτικό ματς στο Μαϊάμι, θα συναντήσει στον 4ο γύρο ο Κύργιος μετά και τη νίκη του Γερμανού αργότερα με 2-6, 6-2, 6-4 επί του Νταβίντ Φερέρ.

MIAMI MASTERS DRAW | OOP (-7h) | TV SCHEDULE

Kώστας Αϊτάκης

The post Nick the Quick! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα