Ματσάρες τη Δευτέρα στο Μαϊάμι

Στη δεύτερη και τελευταία εβδομάδα του μπαίνει το combined τουρνουά στο Μαϊάμι όπου τη Δευτέρα το πρόγραμμα περιλαμβάνει πολλά και σπουδαία ματς σε άνδρες και γυναίκες

Τα εναπομείναντα παιχνίδια του 3ου γύρου στους άνδρες και όλες τις αναμετρήσεις για τον 4ο γύρο των γυναικών, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων στο Miami Open.

Στο πρώτο ματς της ημέρας στο Grandstand (18:00GR-Cosmote Sport 6HD), ο Θανάσης Κοκκινάκης θα επιδιώξει

να δώσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επική νίκη επί του Ρότζερ Φέντερερ στο 2ο γύρο, αντιμετωπίζοντας για τη φάση των “32” τον πολύπειρο Φερνάντο Βερντάσκο που είναι ικανός για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Ο Κοκκινάκης, Νο175 στον κόσμο, μετράει τέσσερις σερί νίκες στο Μαϊάμι, προερχόμενος από τα προκριματικά και θα παίξει για πρώτη φορά απέναντι στον αριστερόχειρα Μαδριλένο, Νο39 της κατάταξης.

Λίγο αργότερα στο κεντρικό court (22:00GR), θα διεξαχθεί ένα από τα ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον περσινό ημιφιναλίστ, Νικ Κύργιο και τον απρόβλεπτο Φάμπιο Φονίνι σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να μας χαρίσει πολλά highlights.

Στο πρώτο βραδινό ματς της ημέρας (02:30GR) στο Stadium Court, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους μαχητές των γηπέδων, τον 34χρονο Νταβίντ Φερέρ.

Κουέρι-Σαποβάλοφ, Τσόριτς-Σοκ και Μπέρντιχ-Τιαφό, τα άλλα σημαντικά ματς της ημέρας

Στο τουρνουά των γυναικών, θα διεξαχθούν και οι οχτώ αγώνες της φάσης των “16” της διοργάνωσης.

Ντέρμπι Grand Slammer στο Stadium, μεταξύ της πρωταθλήτριας του Wimbledon, Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα και της κατόχου του Αμερικανικού Όπεν, Σλόαν Στίβενς στις 20:00GR ενώ μεγάλο ντέρμπι αναμένεται να γίνει και ανάμεσα στις Βικτόρια Αζαρένκα και Αγνιέσκα Ραντβάνσκα στις 22:00GR στο Grandstand.

Άλλο ένα ντέρμπι Grand Slammer περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα το οποίο θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο κεντρικό court, μεταξύ της Πέτρα Κβίτοβα και της Γέλενα Οσταπένκο με φόντο τα προημιτελικά του Μαϊάμι.

Κέρμπερ-Γουάνγκ και Σβιτολίνα-Μπάρτι ξεχωρίζουν επίσης από το σημερινό πρόγραμμα.

Ανδρικό ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | TV SCHEDULE

Γυναικείο ταμπλό: DRAW | OOP (-6h) | Live Scores

The post Ματσάρες τη Δευτέρα στο Μαϊάμι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα