Βέβαιος για επάνοδο στην κορυφή

11:33 8/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Ο Άντι Μάρει πιστεύει ότι μπορεί να επιστρέψει στην ελίτ του παγκοσμίου τένις

Μετά τη σωτήρια επέμβαση στο ισχίο που ανάγκασε τον Άντι Μάρει να ξανασκεφτεί την αρχική του απόφαση να αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις μετά το Wimbledon, ο Σκωτσέζος φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω του για τα καλά.

Επιστρέφοντας με τίτλο στα courts, στο διπλό του Queen’s Championships με συμπαίκτη τον Φελισιάνο Λόπεζ, κάθε εβδομάδα που περνάει στο court τον κάνει και περισσότερο αισιόδοξο ότι μπορεί να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο

του ανδρικού τένις.

“Ξέρω πόσο χάλια αισθανόμουν στην Αυστραλία και θυμάμαι πως ένιωθα πέρυσι που έπαιζα μονά στο Wimbledon. Τώρα νιώθω πολύ καλύτερα από τότε. Σωματικά μπορώ να επιστρέψω στο επίπεδο που ήμουν και το τένις μου είναι μια χαρά. Είμαι βέβαιος ότι θα μπορέσω να ανταγωνιστώ και πάλι τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τζόκοβιτς” είπε στους Times του Λονδίνου ο Μάρει.

Παρά την εξάμηνη απουσία του, ο Μάρει πιστεύει ότι το άθλημα δεν έχει αλλάξει, βλέποντας πολλούς 30αρηδες (+) τενίστες να πρωταγωνιστούν στο άθλημα.

“Πολλοί από τους ίδιους τενίστες, είναι ακόμα εδώ. Δεν νιώθω ότι το παιχνίδι εξελίχθηκε ώστε να μην μπορώ να ακολουθήσω. Γιατί να μην μπορώ; Ας μου πει κάποιος έναν λόγο που δεν θα μπορώ να ανταγωνιστώ πια τους συναδέλφους μου και θα τον ακούσω αλλά μέχρι τώρα δεν ισχύει αυτό”

O Μάρει που έχει κατακτήσει δύο φορές το Wimbledon, αποκλείστηκε στο διπλό ανδρών με συμπαίκτη τον Πιερ-Χιουζ Ερμπέ ωστόσο συνεχίζει στο μικτό με τη Σερίνα Γουίλιαμς.

The post Βέβαιος για επάνοδο στην κορυφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα