ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ελ Καντουρί

11:29 8/7/2019 - Πηγή: Sportime

Στα «πιτς» παραμένει ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος δεν κατάφερε ούτε σήμερα να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα του στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο Μαροκινός μέσος δεν συμμετείχε χθες στην πρωινή προπόνηση, καθώς αισθάνθηκε ένα «σφίξιμο» στον δικέφαλο κι αποχώρησε από το πρόγραμμα της ομάδας. Ο συγκεκριμένος τραυματισμός προέκυψε μετά το τελευταίο φιλικό του Δικεφάλου κόντρα στην Νόρτζελαντ.

Έτσι, ο Ελ Καντουρί, δεν προπονείται ούτε σήμερα κανονικά,

μένοντας εκτός προκειμένου να προφυλαχθεί, ενώ φυσικά συνυπολογίζεται το γεγονός πως έχει ένα συγκεκριμένο ιστορικό τραυματισμών.

Όπως αναφέραμε λίγο νωρίτερα, η ανάγκη του ΠΑΟΚ για απόκτηση χαφ μεγαλώνει όλο και περισσότερο από τη στιγμή που προέκυψε πρόβλημα και με τον πρώην άσο της Νάπολι.

Ο Ελ Καντουρί το προηγούμενο διάστημα έφτασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στην Σταντάρ Λιέγης, ωστόσο η συμφωνία «χάλασε» και έτσι ο έμπειρος άσος συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Δικεφάλου.

Μάλιστα, ελλείψει παικτών στον άξονα, αυτή τη στιγμή ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπολογίζεται σαν βασικό οκτάρι ενώ αναμένονται διαφοροποιήσεις στο ασπρόμαυρο ρόστερ το επόμενο διάστημα και ανάλογα θα διαμορφωθούν και τα δεδομένα για τον Μαροκινό.

Διαβάστε ΕΔΩ τι συμβαίνει με τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Δικέφαλο.

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

The post ΠΑΟΚ: Ξανά εκτός προπόνησης ο Ελ Καντουρί appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα