“Αφοσίωση και θυσίες για να παραμείνεις στην κορυφή” – VIDEO

13:43 7/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Για 17η φορά στην καριέρα του, ο Ρότζερ Φέντερερ στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon

Ο στόχος για τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 9ο στο Wimbledon, παραμένει ορθάνοιχτος για τον Ρότζερ Φέντερερ καθώς επιβίωσε από μια ακόμη πρώτη εβδομάδα στο αγαπημένο του Major.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε στα τρία σετ τον Λούκας Πουίγ και προκριθηκε

στους “16” της διοργάνωσης, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει τον πρωτάρη, Ματέο Μπερετίνι.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοσή του, ο Ρότζερ Φέντερερ αναφέρθηκε στα κίνητρα που τον κρατάνε ζεστό και διψασμένο, στο ώριμο στάδιο που βρίσκεται η καριέρα του.

“Όταν είσαι στην κορυφή, πιστεύω ότι χρειάζεται περισσότερη δίψα από ότι στο ξεκίνημα. Στην αρχή, το κίνητρο είναι εκεί. Βρίσκεσαι στο Top50, στο Top25 και στο Top10 και είσαι ενθουσιασμένος με την άνοδο. Είναι εύκολο να έχεις κίνητρο. Όμως, όταν είσαι στην κορυφή πρέπει να βρεις το κίνητρο για να συνεχίσεις να κερδίζεις τουρνουά. Είναι εντελώς διαφορετικό. Χρειάζεται μεγάλη αφοσίωση, θυσίες και όλα αυτά. Τα έχω πάει καλά και γι’αυτό είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου” είπε ο Βασιλιάς στη συνέντευξη Τύπου.

Μιλώντας για τα πολλά φρέσκα πρόσωπα που βρίσκονται στον 4ο γύρο του Wimbledon και τις μεγάλες εκπλήξεις μέχρι τώρα στο θεσμό, ο Φέντερερ είπε: “Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις τον Νόβακ εδώ, τον Ράφα αλλά και εμένα. Έχω σπουδαίο ρεκόρ εδώ. Προφανώς και έχουμε καλύτερες κληρώσεις γιατι είμαστε οι top seeds και αποφεύγουμε τους υψηλότερα καταταγμένους. Το μονοπάτι μας για τον 4ο γύρο, δεν είναι τόσο δύσκολο όσο των πιο νεαρών τενιστών στο tour.

“Υπήρξαν μεγάλες εκπλήξεις από την πρώτη ημέρα, με τον αποκλεισμό του Στέφανου, του Σάσα και του Ντόμινικ. Κάθε φορά που παίζεις στο Wimbledon είναι μια εμπειρία. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορείς να πεις ότι θα συγκεντρωθώ στο γρασίδι αυτή τη χρονιά. Μπορεί να παίξεις σε τρία τουρνουά προετοιμασίας και μετά να είσαι κουρασμένος στον 3ο γύρο. Είναι τόσο απλό”

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post “Αφοσίωση και θυσίες για να παραμείνεις στην κορυφή” – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα