Βγαίνει πιο δυνατός απ’την πρώτη εβδομάδα – VIDEO

15:22 7/7/2019 - Πηγή: Tennis24
Αλώβητος και με καλύτερη ψυχολογία, πηγαίνει στη δεύτερη εβδομάδα του Wimbledon ο Ράφαελ Ναδάλ

Έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα αγώνων, απέναντι σε επικίνδυνους τενίστες στο χορτάρι όπως ο Νικ Κύργιος και ο Τζο Βίλφριντ Τσόνγκα, ο Ράφαελ Ναδάλ σίγουρα νιώθει πολύ καλύτερα απ’οτι στο ξεκίνημα του Λονδρέζικου Grand Slam.

Μετά την πολύ καλή και σοβαρή εμφάνιση στο 2ο γύρο με τον Κύργιο,

ο 33χρονος Ισπανός έπιασε σελήνη και ξεπέρασε με χαρακτηριστική ευκολία το εμπόδιοτ ου Τσόνγκα, σφραγίζοντας την παρουσία του για 9η φορά στη δεύτερη εβδομάδα του ιστορικού Championships.

Ήταν η 15η σερί νίκη του Ράφα στο tour, προερχόμενος από τις κατακτήσεις των δύο τελευταίων χωμάτινων τίτλων σε Ρώμη και Παρίσι.

Το σερβίς του Ναδάλ ήταν και πάλι εξαιρετικό, με τον Ισπανό να μην αντιμετωπίζει break point και να χάνει μόλις 10 πόντους στο σερβίς του (53/63).

“Ξέρω ότι σερβίρω καλά αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Την ίδια στιγμή τα χτυπήματά μου από τη baseline είναι πολύ καλά, παίζω επιθετικά, δεν κάνω πολλά λάθη και είμαι πολύ ακριβής” είπε ο Ναδάλ και συνέχισε: “Είναι σημαντικό ότι μετά από μια δύσκολη κλήρωση, βρίσκομαι στη δεύτερη εβδομάδα. Αυτό είναι πολύ θετικό. Αύριο είναι άλλη μια ημέρα προπόνησης. Σήμερα δεν ήταν πολύ απαιτητικό ματς οπότε την Κυριακή θα προπονηθώ σκληρά σε κάποια πράγματα”

Τη Δευτέρα, ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει τον Ζοάο Σούζα στο πρώτο ματς του κεντρικού court για μια θέση στην 8αδα

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης και δύο φορές πρωταθλητής στο Wimbledon, αναφέρθηκε και στην κυριαρχία του ίδιου και των Φέντερερ, Τζόκοβιτς στα Grand Slam τουρνουά.

“Αυτό που έχουμε καταφέρει στα Grand Slam, τα τελευταία 14-15 χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστό. Είναι πολύ δύσκολο να επαναληφθεί, να έχουμε τρεις παίκτες την ίδια εποχή που επιτυγχάνουν τέτοια πράγματα. Φυσικά κάποιος θα βγει και θα μας νικήσει ή θα χρειαστεί να αποχωρήσουμε γιατί δεν είμαστε πια νέοι.

WIMBLEDON CHAMPIONSHIPS MEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Βγαίνει πιο δυνατός απ’την πρώτη εβδομάδα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα