Ζβέρεφ για Κύργιο: “Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν”

Ο Ζβέρεφ δήλωσε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι καλύτερος τενίστας από τον Νικ Κύργιο

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ μάλλον δεν έχει ξεχάσει τη συμπεριφορά του Νικ Κύργιου κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων της Γερμανίας με την Αυστραλία στο πρόσφατο ATP Cup.

O “σκανταλιάρης” Νικ έκανε push-ups κάθε φορά που ο Ζβέρεφ έκανε διπλό λάθος στην αναμέτρηση κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του 22χρονου Γερμανού που πέρασε στην αντεπίθεση.

Χαρακτήρισε τον Κύργιο

σαν έναν τενίστα με υπερβολική προβολή ενώ, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν.

“Υπάρχουν πολλοί νεαροί τενίστες, χωρίς παρεξήγηση, καλύτεροι από αυτόν. Νομίζω ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι καλύτερος από αυτόν. Είναι καλύτερος σε συνθήκες πέντε σετ και εκεί φαίνεται ο μεγάλος παίκτης, στη διάρκεια. Για να κερδίσεις τους καλύτερους, θα πρέπει να παίξεις το καλύτερο τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια”.

“Και ο Ντε Μινόρ είναι καλύτερος του Κύργιου. Απίστευτα συνεπής και σταθερός. Δεν έχει λάβει την προσοχή που θα έπρεπε” ανέφερε ο Ζβέρεφ.

Ωστόσο, ακριβώς το ίδιο για τον ίδιο τον Ζβέρεφ, ότι δεν είναι δηλαδή σοβαρή απειλή για Slam, έχουν επισημάνει αρκετοί άνθρωποι του τένις, όπως ο Ματς Βιλάντερ και ο Τόμι Χάας και μάλλον δεν έχουν άδικο με τα πρόσφατα δείγματα του Σάσα.

Κώστας Αϊτάκης

The post Ζβέρεφ για Κύργιο: “Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι από αυτόν” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα